Nieuws

Het laatste nieuws

 • Uitnodiging informatiebijeenkomst over evenementen

  In samenwerking met de politie, de brandweer en de GHOR (Geneeskundige Hulp bij Ongevallen en Rampen) organiseren wij op dinsdag 28 maart aanstaande van 19.30 tot 21.30 uur opnieuw een informatieavond over evenementen. Graag nodigen wij u als organisator van een evenement uit voor deze informatieavond.

 • Voor de eerste keer stemmen?

  Op 15 maart 2017 zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Voor een aantal inwoners is dit de eerste gelegenheid om te stemmen. In dit artikel leest u waar u rekening mee moet houden bij het uitbrengen van uw stem.

 • Resultaten onderzoek ‘Waar staat je gemeente’ basis voor verdere ontwikkeling Winterswijk 23 februari 2017

  De gemeente Winterswijk heeft in 2016 een burgerpeiling door I&O Research laten uitvoeren onder 2.000 inwoners. Ruim 760 inwoners vulden de enquête in, een respons van 38 procent. Inwoners beantwoordden vragen over de thema’s woon- en leefomgeving, de relatie tussen inwoner en gemeente, de gemeentelijke dienstverlening en zorg en welzijn. De resultaten staan nu op de website www.waarstaatjegemeente.nl. Op deze website kan iedereen Winterswijk vergelijken met andere gemeenten.

 • Kent u kandidaten voor de prijs Beste Naober 2017?

  Dit jaar zal de burgemeester van Winterswijk voor de vijfde keer de prijs ‘Beste Naober’ uitreiken. Kandidaten kunnen tot en met 14 april 2017 worden aangemeld.

 • Prijsvraag Maak Gelderland mooier 21 februari 2017

  De provincie Gelderland schrijft een prijsvraag uit voor goede ideeën om Gelderland mooier te maken. Iedereen kan inspirerende ideeën, c.q. bouwstenen aanleveren die bijdragen aan behoud of ontwikkeling van kwaliteit van een zelf gekozen gebied.