Nieuws

Het laatste nieuws

 • Volgende stap glasvezelnetwerk buitengebied

  In opdracht van CIF start aannemer Koning & Hartman (K&H) met de voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. De aanlegroutes zijn inmiddels verkend en in kaart gebracht. Vanaf maandag 27 maart aanstaande worden alle percelen die zich aangemeld hebben voor een glasvezelaansluiting geschouwd. Dit betekent dat medewerkers van K&H langs komen om te kijken waar de aansluiting moet komen.

 • Doet u ook mee? Fit in de buurt! In de Scholtenenk, de Hakkelerkamp en de Pelkwijk

  Woont u in de Scholtenenk, de Hakkelerkamp of de Pelkwijk en bent u tussen de 21 en 70 jaar? Doe dan mee aan Fit in de buurt!

 • Tweede bijeenkomst “Grenzhoppers”

  Afgelopen woensdag 22 maart kwamen circa 60 Duitse en Nederlandse vertegenwoordigers van gemeenten, culturele organisaties, ondernemers en brancheverenigingen in het LWL-TextilWerk bij elkaar voor de tweede bijeenkomst van de Grenzhoppers, een netwerk van bijna 100 deelnemers. Gastheer voor deze bijeenkomst was Stadt Bocholt. De eerste bijeenkomst vond plaats in Winterswijk.

 • Eerste Stapavond voor ouders succes 22 maart 2017

  Hoe ziet het uitgaansleven van jongeren er tegenwoordig uit? En waar komen jongeren tijdens het stappen zoal mee in aanraking? Deze thema’s stonden centraal tijdens de allereerste Stapavond voor ouders in Winterswijk en Oost Gelre, afgelopen week in City Lido in Groenlo.

 • Gemeentenieuws 21 maart 2017 21 maart 2017

  Met onder andere Dankwoord burgemeester, Joris Bengevoord benoemd tot nieuwe burgemeester, Markt Winterswijk tweede prijs verkieing Beste Markt van Nederland 2017, Gezocht: Maatjes voor Goede Buur.