Vacatures en stageplaatsen

Op deze pagina worden vacatures en stageplaatsen vermeld.

Schoolverlaters

De gemeente Winterswijk is op zoek naar maximaal 10 werkzoekenden/ schoolverlaters. We willen met name jong afgestudeerden en (langdurig) werklozen de kans bieden om zich te blijven ontwikkelen door werkervaring op te doen en daarmee hun cv aan te vullen.

Omdat onze zoektocht zich niet beperkt tot één bepaalde functie, zoeken we zowel MBO’ers als HBO’ers en hoger opgeleiden.  Op de eerste plaats zoeken we met spoed een coördinator werkervaringsplaatsen die dit project op zich neemt.  Voor deze functie zoeken we iemand die beschikt over een HBO opleiding en die affiniteit heeft met personeel en arbeid. De coördinator zal de selectieprocedure opstarten en het project verder begeleiden. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar de gemeente Winterswijk t.a.v. team HR.

Dit zijn de overige teams en projecten waarvoor we iemand zoeken:

  • Team Communicatie: onderzoek naar de externe communicatie, zoals social media en gemeentenieuws (contactpersoon José Walvoort).
  • Teams Ruimtelijke Ontwikkeling en Mens en Omgeving: projectondersteuner van de nieuwe omgevingsvisie (contactpersoon Arjen Vedder).

Sluiten bovengenoemde profielen niet aan bij jouw afgeronde opleiding, maar heb je wel interesse in een werkervaringsplaats bij de gemeente Winterswijk? Stuur dan alsnog je cv toe en laat in een korte sollicitatiebrief weten naar welk werkveld en/of welke functie je voorkeur uitgaat. Want naast de bestaande profielen hebben diverse teams behoefte aan ondersteuning in hun werkgebied.
Na de sluitingstermijn nemen wij contact met je op.

Wij bieden

Een werkervaringsplaats is een onbetaalde tijdelijke baan. We bieden een werkervaringsovereenkomst aan op basis van vrijwilligheid voor aanvankelijk de duur van zes maanden. Na wederzijds goedvinden kan dit worden verlengd met nogmaals zes maanden.

Informatie

Voor meer informatie over de werkervaringsplaatsen kun je contact opnemen met team HR (Ank Weerkamp of Anette Sloos) via het algemene telefoonnummer: (0543) 543 543.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief en een uitgebreid curriculum vitae uiterlijk 31 oktober a.s. naar de gemeente Winterswijk, t.a.v. de directeur, de heer J.P.M. Scheinck,  p.a. team HR, postbus 101, 7100 AC Winterswijk of per e-mail aan vacature@winterswijk.nl.

 

Vacatures

De Achterhoekse Overheden hebben zich collectief aangesloten bij Werken in Gelderland. Onze vacatures staan op de website www.werkeningelderland.nl.

We hebben momenteel geen vacatures.
Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling.
Vacatures worden ook gepubliceerd op:

twitter.com
Facebook.com

Logo Werken in Gelderland. Het netwerk voor je loopbaan bij de overheid

 

Stageplaatsen

Op dit moment zijn we op zoek naar de volgende stagiairs:

Stagiair ’Groen’

 

Vragen?

De gemeente Winterswijk heeft een stagecoördinator die alle stageplekken binnen de gemeentelijke organisatie regelt. Wil je een stageplek als student of zoekt u als opleiding naar stages, dan kunt u contact opnemen met Carla van Huet, telefoon (0543) 543 543.