Gasten van de raad

De gemeenteraad van Winterswijk nodigt een paar keer per jaar een aantal inwoners uit om de raadsvergadering bij te wonen. Onze gasten krijgen dan een echte VIPbehandeling. Heeft u hiervoor ook belangstelling? Aarzel dan niet om u aan te melden als gast van de raad. Uw belangstelling wordt absoluut op prijs gesteld en wij zullen ons best doen u een bijzondere avond te bezorgen.

Vipbehandeling in de raadszaal

Wilt u een keer als speciale gast een raadsvergadering bijwonen? Dat kan. De gemeenteraad nodigt hiervoor namelijk een paar keer per jaar twaalf inwoners uit. Deze ‘Gasten van de raad’ krijgen een echte vipbehandeling.

Wat houdt de vipbehandeling in?

  • De gemeenteraad stuurt u een uitnodiging om een raadsvergadering bij te wonen.
  • Op de avond van de raadsvergadering heten de burgemeester, twee raadsleden, een wethouder en de griffier u om 18.00 uur van harte welkom in de raadzaal.
  • Onder het genot van een kop koffie/ thee en een broodje vertellen zij u over hun rol bij  de komende vergadering - en meer in het algemeen - over hun drijfveren. Heeft u vragen? Stel ze gerust tijdens deze informele ontmoeting.
  • Daarna kunt u de raadsvergadering vanaf de publieke tribune volgen. Daar is speciaal voor u een plaats gereserveerd.

Aanmelden?

Hebben wij uw belangstelling geprikkeld? Neem dan contact op met de griffie van de gemeente Winterwijk, telefoon (0543) 543 543 of via de mail griffie@winterswijk.nl. U kunt zich ook digitaal aanmelden.
We stellen uw belangstelling erg op prijs en doen ons best om u een interessante avond te bezorgen.