Gasten van de raad

Al ruim 10 jaar nodigt de gemeenteraad van Winterswijk voor elke raadsvergadering twaalf inwoners uit om de raadsvergadering bij te wonen. Onze gasten krijgen dan een echte VIPbehandeling. Heeft u hiervoor ook belangstelling? Aarzel dan niet om u aan te melden als gast van de raad. Uw belangstelling wordt absoluut op prijs gesteld en wij zullen ons best doen u een bijzondere avond te bezorgen.

VIPbehandeling

Gasten van de raad ontvangen een uitnodiging voor de raadsvergadering. U wordt om 18.00 uur in de raadzaal ontvangen door de burgemeester, twee raadsleden, een wethouder en de griffier. Onder het genot van een kop koffie en een broodje vertellen zij u over de komende raadsvergadering, hun rol daarbij - en meer in het algemeen - wat hun drijfveren zijn. Het is een informele ontmoeting en u krijgt alle gelegenheid vragen op hen af te vuren. Als herinnering aan de ontvangst door de gemeenteraad wordt u het boek 'Canon van Winterswijk' aangeboden. Op de publieke tribune zijn vervolgens voor u plaatsen gereserveerd. Na uw bezoek ontvangt u een vragenlijst over hoe u een en ander hebt ervaren.

Aanmelden?

Hebben wij uw belangstelling geprikkeld? Neem dan contact op met de griffie van de gemeente Winterwijk, telefoon (0543) 543 543 of via de mail griffie@winterswijk.nl. U kunt zich ook digitaal aanmelden. We zien uw opgave met plezier tegemoet! 

Uitgelicht