Huwelijksjubilea en verjaardagen

Inwoners van Winterswijk die 100 jaar of ouder worden en echtparen die 50, 55, 60, 65 of 70 jaar getrouwd zijn, worden gefeliciteerd door burgemeester en wethouders. Wij maken er graag samen met u een feestelijke dag van!

In verband met de coronamaatregelen is het voorlopig niet mogelijk dat de burgemeester bij u op huisbezoek komt. Op uw verzoek kan het huisbezoek op een later moment ingepland worden.

50 of 55 jaar getrouwd

Echtparen die in Winterswijk 50 of 55 jaar getrouwd zijn, ontvangen op hun (wettelijke) huwelijksdag een felicitatiebrief van burgemeester Joris Bengevoord.

60, 65 of 70 jaar getrouwd, 100 jaar of oudste inwoner

  • De kabinetsmedewerker van de gemeente Winterswijk neemt ruim voor de datum van het jubileum contact op met de familie om afspraken te maken.
  • Als u wilt dat burgemeester Bengevoord bij u op bezoek komt, dan plannen we het bezoek bij voorkeur op de (wettelijke) huwelijksdag of verjaardag. Hij komt dan bij u thuis, maar u kunt ook kiezen voor een andere locatie als u dat liever wilt.
  • U ontvangt van de gemeente een cadeau.
  • Als u dat wilt, mag u de pers uitnodigen. Wij informeren de pers niet over uw jubileum of verjaardag.

Meer informatie

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Paulien van Vliet, kabinetsmedewerker. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: (0543) 543 106 of via email: pvliet@winterswijk.nl.