Ben jij onze 'Mol'?

Zoek jij rioleringsvraagstukken graag tot op de bodem uit? En antwoord jij als we vragen wat jouw talenten zijn: “Dat zijn er een hele hoop”? Reageer dan op onze vacature voor rioolbeheerder. Wie weet ben jij de ‘Mol’ die we zoeken.

Rioolbeheerder

36 uur per week

Ons ondergrondse buizenstelsel kent voor jou geen geheimen. Jij weet precies wat je moet doen om afvalwater en regenwater veilig af te voeren. In jouw digitale ‘mollenboekje’ houd je alles nauwkeurig bij, want jij gaat voor het beste resultaat. Je weet blind de weg te vinden op jouw beleidsterrein. En daarnaast ben je vooral een echte teamspeler, met oog voor mens en omgeving. Herkenbaar? Dan ben jij onze ideale rioolbeheerder!


Jouw functie

Als rioolbeheerder maak je deel uit van het team Openbare Ruimte (OPR). De professionals van OPR houden zich bezig met onze fysieke leefomgeving. Denk maar aan groen, water, afval, wegen en openbare verlichting. Kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid staan bij OPR voorop.

Wat ga jij doen als rioolbeheerder?

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het (druk)riool.
 • Je voert regie op de reiniging van drainage en kolken.
 • Je adviseert burgers en collega’s over rioleringsvraagstukken.
 • Je handelt meldingen op jouw beleidsterrein correct af.
 • Je voert het databeheer van de riolering uit.


Wie ben jij?

Je bent omgevingsgericht; je functioneert zelfstandig, maar je houdt wel rekening met collega’s binnen je vakgebied. Hierbij durf je initiatief te nemen en ben je besluitvaardig. Voor een stukje vernieuwing en innovatie deins je niet terug, maar weet wel je collega’s hierin mee te nemen.

Daarnaast zoeken wij iemand die:

 • Beschikt over een relevante hbo-opleiding (richting bijvoorbeeld HTS grond- weg- en waterbouw) of aantoonbare werkervaring in het vakgebied.
 • Digitaal vaardig is (bij voorkeur ervaring met het programma AutoCad).
 • Het belangrijk vindt om in de communicatie naar burgers en collega’s de boodschap op een correcte, klantvriendelijke manier over te brengen.

 

Onze arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een tijdelijk dienstverband aan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Het bruto maandsalaris is maximaal € 3.805,- (schalenband 8-9) bij een 36-urige werkweek. De inschaling is onder andere afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
 • Je werkt gemiddeld 36 uur per week en komt in een team met acht collega’s terecht.
 • In overleg zijn de werktijden flexibel in te delen.
 • Daarnaast bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% over het bruto maandsalaris.
 • De standplaats is Winterswijk, het gemeentekantoor ligt tegenover het centraal station.
 • Wij hebben een reiskostenvergoeding, zowel voor eigen vervoer als voor het openbaar vervoer.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bert Timpert (teamcoördinator Openbare Ruimte) en Michel Scholten (manager). Wil je meer weten  over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Anette Sloos (medewerker HR). Je bereikt alle contactpersonen via het algemene telefoonnummer (0543) 543 543.


Solliciteren?

De gemeente Winterswijk streeft naar meer diversiteit in haar personeelsbestand. Heb je een migratieachtergrond of behoor je tot de doelgroep banenafspraak? Dan nodigen wij je uitdrukkelijk uit om te solliciteren. Geef het in je sollicitatie duidelijk aan als je tot de doelgroep van de banenafspraak behoort.

Stuur je sollicitatie met motivatie en cv (gericht aan M. Scholten, manager) uiterlijk 1 juli 2019 naar ons op via de website www.werkeningelderland.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 12 juli 2019.

Een screening van jou als sollicitant kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie stellen we niet op prijs.

Rioolbeheerder 

Uitgelicht