De Burger is Meester

Ben jij geïnteresseerd in een loopbaan als functioneel beheerder bij de gemeente Winterswijk? Kom dan samen met ons het 'De Burger is Meester'-spel spelen als kennismaking met de gemeente en met zaakgericht werken. Je kunt je nog aanmelden tot en met 10 april 2019.

De Burger is Meester is een spel over dienstverlening en zaakgericht werken. Een speelse en vrijblijvende manier om een kijkje te nemen in het hart van de gemeente en kennis te maken met gemeentelijke  werkprocessen.

Wil jij in ons team?

De gemeente Winterswijk wil zich onderscheiden op het vlakke gemeentelijke speelveld en gebruikt daarvoor dit spel om kennis te maken met een potentieel nieuw teamlid. We zien De Burger is Meester uitsluitend als een manier om laagdrempelig kennis te maken. Het is geen wedstrijd, er is geen winnaar en we hebben geen ander oogmerk dan kennismaking. Natuurlijk sluiten we niet uit dat we een vervolggesprek kunnen hebben als er een klik is. Maar jij mag aangeven als je daar behoefte aan hebt.

Maar als je meedoet heb je sowieso al gewonnen. Je ziet hoe de gemeente werkt, onze huisfilosoof vertelt ‘Het verhaal van Winterswijk’ en je gaat niet met lege handen naar huis.
Het spel wordt uitgevoerd door Novius die het heeft ontwikkeld samen met de Vereniging Nederlandse Gemeenten. Het duurt ongeveer drie uur en het gaat plaatsvinden op een middag begin april. Er gaan maximaal 10 personen aan deelnemen en we spelen natuurlijk zelf ook mee. En wij, dat zijn Gé van Dam en Mireille Venderbosch van het beheerteam van het zaaksysteem.

Lijkt het je leuk of wil je meer informatie?

Neem dan direct contact op met:

Je kunt je nog aanmelden tot en met 10 april 2019.

Het verhaal van Winterswijk

Afbeelding: 'Het verhaal van Winterswijk'

 

Downloaden pdf-versie

Download de pdf-versie van deze pagina (pdf, 258 KB)

Uitgelicht