HBO-stagiair(e) voor Sociaal Team de Post

Voor de periode vanaf september 2018 is het Sociaal Team de Post, voor het team individuele ondersteuning, op zoek naar een 3e jaars stagiair(e).

De gemeente Winterswijk zoekt een HBO-stagiair(e) voor Sociaal Team de Post 

Sociaal Team de Post is in dienst van de gemeente Winterswijk. De Post is een groep enthousiaste en kundige hulpverleners en welzijnswerkers. Het team is er voor iedere inwoner van Winterswijk. En helpt graag verder bij vragen op het gebied van zorg en welzijn, opvoeden en opgroeien. Je kunt Sociaal Team de Post vinden aan de Balinkesstraat 4 in Winterswijk.

Voor de periode vanaf september 2018 is het Sociaal Team de Post, voor het team individuele ondersteuning, op zoek naar een 3e jaars stagiair(e).

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die het een uitdaging vindt  om burgers verder te helpen, maar ze ook in hun eigen kracht te zetten. Iemand die het leuk vindt om de burger de weg te wijzen in ‘zorg en welzijn land’. Afhankelijk van welke opleiding je volgt, kan je je richten op psycho-sociale vragen of juridische vragen, of een combinatie van beide.

Sociaal Team de Post is:

  • Gevestigd in het voormalige postkantoor. In het gebouw zijn verschillende organisaties gehuisvest. Deze organisaties werken allemaal op het gebied van zorg, welzijn, opvoeden en opgroeien;
  • De plek waar een burger zijn /haar vraag kan stellen over zorg, financiën , welzijn, opvoeden en opgroeien;
  • De plek waar dagelijks spreekuren plaatsvinden over bijvoorbeeld financiën, voorzieningen, mantelzorg of veiligheid in de wijk;
  • Waar burgers (kortdurende) individuele ondersteuning kunnen krijgen bij psycho-sociale en/of praktische vragen op verschillende levensgebieden.

Gevraagd profiel:

  • We vragen een stagiair(e) voor circa 32 uur per week;
  • Je volgt een relevante opleiding, zoals Social work of Sociaal-Juridische Dienstverlening;
  • Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief. Je bent flexibel en creatief;
  • Daarnaast wordt verwacht dat je zorgvuldig met persoonlijke gegevens om kunt gaan.  

Reageren en informatie

Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk 1 juli 2018 een sollicitatie met curriculum vitae naar stage@winterswijk.nl., met als onderwerp: 3e jaars stagiair(e). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Desiree Bruin via telefoonnummer 0543-543 543 of via stage@winterswijk.nl