Stageplek team HR

Voor de periode vanaf september 2017 is team Human Resources (HR) op zoek naar een stagiair(e) die ons gedurende 20 weken, wil ondersteunen op het gebied van personeel en organisatie. Alle facetten van het HR vak komen aan bod in deze stage.
Zoek je een stageplaats bij een gemeente die volop in ontwikkeling is? Dan nodigen wij je uit om te reageren.

De werkzaamheden
Als stagiaire ga je ondersteuning bieden aan de HR adviseur en HR consulenten en voer je daarnaast werkzaamheden uit ten behoeve van de personeelsadministratie. Hierbij is te denken aan:

  • Ondersteuning Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)
  • Ondersteuning en advisering arbo-gerelateerde projecten (bv de aanbesteding van de arbodienst)
  • Ziek- en herstelmeldingen registreren
  • Het maken en versturen van brieven aan personeel
  • Ondersteuning bieden op het gebied van arbeidsvoorwaarden (bv het helpen met het ontwikkelen van beleid en het beantwoorden van vragen).
  • Ondersteuning bij werving en selectie

Op jouw initiatief en kunde kan het takenpakket uiteraard verder worden uitgebreid.

Gevraagd profiel
We zoeken een stagiair(e) voor 20 weken (vanaf september 2017), voor circa 32 uur per week.

Je volgt een relevante Hbo opleiding (bv: Personeel en Arbeid, Personeelsmanagement, Talentmanagement, HRM, etc). Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief. Daarnaast ben je communicatief sterk, integer, creatief, flexibel en hulpvaardig.

Je wordt begeleid door 2 collega’s van team HR. Daarnaast werk je samen met de overige medewerkers binnen het team en heb je ook veelvuldig contact met andere teams in de organisatie.

Reageren en informatie
Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk 1 augustus 2017 een sollicitatie met curriculum vitae aan Ank Weerkamp (stage- en teamcoördinator HR) via het e-mailadres stage@winterswijk.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ank Weerkamp of Anette Sloos via telefoonnummer 0543-543 543 of via stage@winterswijk.nl.