Stagiair Sociaal werker (HBO) voor Team Projecten

Sociaal Team de Post is in dienst van de gemeente Winterswijk. De Post is een groep enthousiaste en kundige hulpverleners en welzijnswerkers. Het team is er voor iedere inwoner van Winterswijk. En helpt graag verder bij vragen op het gebied van zorg en welzijn, opvoeden en opgroeien. Je kunt Sociaal Team de Post vinden aan de Balinkesstraat 4 in Winterswijk.

Ben jij die creatieve enthousiasteling die wij zoeken?
Die ook nog eens zelfstandig kan werken en initiatief toont?

Herken jij jezelf in bovenstaande vragen. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Sociaal Team de Post bestaat uit twee onderdelen: Team Individueel en Team Projecten.
Voor het Team Projecten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair Sociaal Werker (HBO). Een student met het liefst al een MBO diploma en/of al de nodige ervaring op zak, die zo’n 4 dagen in de week beschikbaar is voor ons team.

Creatief organisatie talent

Voor dit team zijn wij op zoek naar iemand die goed is in het opzetten, organiseren en uitvoeren van projecten. Deze projecten hebben allemaal te maken met het welzijn van de inwoners van de gemeente Winterswijk. Je kunt het vergelijken met wat vroeger “opbouw werk” was. Je bent dus minder met hulpverlening bezig maar meer met verbinden, preventie, wijkwerk, opbouw werk.
Je moet bijvoorbeeld denken aan het organiseren van de dag voor de mantelzorgers, activiteiten in buurten en of wijken, de maand van de opvoeding en de nationale buitenspeeldag enzovoort.

Lijkt je dit wat of wil je meer informatie

Bel of mail Nicole Rouwmaat: 06 – 23 79 25 74 of nrouwmaat@winterswijk.nl
Sollicitatiebrief met CV kun je sturen naar stage@winterswijk.nl met als onderwerp stage projectteam – sociaal team