Vacature: Adviseur Documentaire Informatie Voorziening (DIV)

Loop jij warm voor informatiebeheer en digitalisering? En ben jij daarin kwaliteitsgericht en schakel je snel? Dan verwelkomen wij jou graag in de functie van:

Adviseur Documentaire Informatie Voorziening (DIV)

(32 uur per week)
tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast

Wat ga jij doen?

Naast je reguliere beleidswerkzaamheden, ben je één van onze aanspreekpunten voor digitaal én analoog informatiebeheer. Ook signaleer je vakinhoudelijke trends en ontwikkelingen en vertaalt deze naar ons organisatiebeleid. Dit ga je doen:

 • Je ontwikkelt en implementeert beleid omtrent informatiebeheer. Je adviseert over de inrichting en uitvoering hiervan.
 • Je vertegenwoordigt Winterswijk in diverse projectgroepen over informatiebeheer.
 • Je ondersteunt de (team)managers op inhoud en neemt ze op een inspirerende wijze mee in alle ontwikkelingen.

Dan staan voor het komende jaar ook nog tal van klussen op de planning:  

 • Deelname aan de projectgroep zaaksysteem Joost (Djuma).
 • De migratie van het oude naar het nieuwe zaaksysteem Joost Djuma.
 • De doorontwikkeling en optimalisatie van digitaal zaakgericht werken.
 • De DIV-visie en het uitvoeringsplan opstellen op basis van strategisch informatiebeleid.

Wat bieden wij?

Een ambitieuze organisatie met een collegiale werksfeer, voldoende uitdaging en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wat bieden wij jou zoal:  

 • Veel flexibiliteit rondom het indelen van je werktijden. Uiteraard gebeurt dit in overleg met je team en/of leidinggevende.
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.756,- (aanloopschaal 9) en maximaal € 4.494,-  (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek. De inschaling is onder andere afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% over het bruto maandsalaris. Dit is een (maandelijks) vrij besteedbaar budget.
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast, voor 32 uur per week.
 • Voor wie niet in Winterswijk woonachtig is, kennen wij een aantrekkelijke en ruime reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Niet alleen voor eigen vervoer, maar ook voor het openbaar vervoer.

We werken in Winterswijk hybride, dat wil zeggen dat we voor een deel thuis, op locatie of op kantoor werken. We beschikken over uitstekende thuiswerkfaciliteiten. Daarnaast vinden wij werkgeluk heel belangrijk en we hebben dan ook diverse opleiding- en ontwikkelmogelijkheden. Ook kun je gebruikmaken van het interne vitaliteits- en gezondheidsprogramma Wi-Fit.

Wie zoeken wij?

Een initiatiefrijke en toegankelijke collega voor het team DIV. Je hebt een goede zelfreflectie en natuurlijk een gezonde dosis humor! Daarnaast zoeken we een collega met:

 • Een relevante afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld HMDI, IDM of LRM).
 • Werkervaring (>3 jaar) in een soortgelijke functie en (dus) voldoende kennis van archiefbeheer.
 • Een duidelijke visie op resultaat- en klantgerichtheid.

Wie zijn wij?

Bij team DIV werk je samen met vijf betrokken collega’s met voldoende humor en zelfreflectie. De collegialiteit is erg groot. Mede daardoor werkt het team efficiënt en doelgericht. Naast de andere adviseur DIV, zijn er twee medewerkers documentenbeheer, één informatiemedewerker en één medewerker recordbeheer.

Informatie

Heb je inhoudelijke vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met collega Erika ten Bras, adviseur DIV. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, dan bel of mail je Madieke van Genderen, medewerker HR. Beiden zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0543 543543.

Solliciteren

De gemeente Winterswijk streeft naar meer diversiteit van haar personeelsbestand. Wij nodigen mensen met een migratieachtergrond en die behoren tot de doelgroep banenafspraak, nadrukkelijk uit om te solliciteren. Geef in je sollicitatie aan als je tot de doelgroep van de banenafspraak behoort.

Wil jij ons je visie kenbaar maken? Leuk! We verheugen ons op je sollicitatie met motivatie en cv. Stuur deze uiterlijk tot en met 18 januari 2022 t.a.v. Carina van der Grijn. Doe dat uitsluitend via de website www.werkeningelderland.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdagochtend 28 januari 2022. Een eventuele tweede ronde staat gepland op woensdag 2 februari 2022.

Screening van de sollicitant kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie vinden wij niet nodig.  

Vacature: Adviseur Documentaire Informatie Voorziening (DIV)