Vacature: Functioneel beheerder ruimtelijk domein

Het ruimtelijk domein, ook wel de fysieke leefomgeving, is flink in beweging. De nieuwe Omgevingswet stelt hoge ambities op gebied van digitalisering en informatievoorziening. Tegelijkertijd stellen wij hoge ambities aan de dienstverlening. We staan voor dienstverlening met een glimlach. Help jij ons deze ambities te verwezenlijken? Solliciteer dan nu!

Functioneel beheerder ruimtelijk domein

36 uur per week
tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast

Jouw functie

Met jou in ons midden zijn wij verzekerd van gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde applicaties rondom de Omgevingswet. Denk dan aan applicaties zoals Squit20/20, Rx. Launch en een Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO). Uiteraard informeer en adviseer je collega’s over nieuwe mogelijkheden in deze applicaties.
Als functioneel beheerder krijg je vakinhoudelijke processen snel onder de knie en kom je (ongevraagd) met eventuele verbetervoorstellen. Je waarborgt de continuïteit en schakelt daarbij makkelijk tussen betrokkenen. Hoe doe je dat:

 • Je helpt collega’s problemen op te lossen bij het gebruik van de applicaties.
 • Je bewaakt de voortgang en veiligheid van de applicaties.
 • Je test en voert nieuwe release van de applicaties uit.
 • Je past het gebruik aan op de behoeften en documenteert wijzigingen, zodat veranderingen bekend en traceerbaar zijn.

Ook zorg je voor de benodigde sturings- en managementinformatie en de koppelingen met andere applicaties. Tot slot vertaal je de gebruikersvragen van de softwareleveranciers en je stelt je daarbij oplossingsgericht op.
Met andere woorden: je bent de verbinder tussen collega’s van het ruimtelijk domein, van ICT, andere functioneel beheerders en de softwareleveranciers.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou zoal: 

 • Veel flexibiliteit rondom het indelen van je werktijden. Uiteraard gebeurt dit in overleg met je team en/of leidinggevende.
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.484,- (aanloopschaal 8) en maximaal € 4.048,-  (functieschaal 9) bij een 36-urige werkweek. De inschaling is onder andere afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% over het bruto maandsalaris. Dit is een (maandelijks) vrij besteedbaar budget.
 • Een combinatie van thuiswerken en op kantoor/locatie, ook wel bekend als het hybride werken. We faciliteren je thuiswerkplek.
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast, voor 36 uur per week.
 • Voor wie niet in de standplaats woonachtig is, kennen wij een aantrekkelijke en ruime reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Niet alleen voor eigen vervoer, maar ook voor het openbaar vervoer.

Wie zijn wij?

Je komt in een dynamische werkomgeving terecht, waar de werkzaamheden erg afwisselend zijn. Het team van vijftien directe collega’s, zoekt veel de samenwerking met elkaar op. Waardering en ontwikkeling passen bij onze organisatie.  
Daarnaast vinden wij werkgeluk heel belangrijk en we hebben dan ook diverse opleiding- en ontwikkelmogelijkheden. Ook kun je gebruikmaken van het intern vitaliteits- en gezondheidsprogramma Wi-Fit.

Wie zoeken wij?

Een bevlogen en enthousiaste collega, een natuurlijke verbinder. Iemand die denkt vanuit de klant, leergierig is en zich focust op optimalisatie en verbetering van de (digitale) dienstverlening.
Je hebt minimaal een relevante afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde, of Informatica). Daarnaast heb je:

 • Relevante (werk)ervaring als functioneel beheerder.
 • Vakkennis van en ervaring met beheer en inrichting van Squit 20/20 is een pre.
 • Goede mondelinge communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding.

Informatie

Heb je inhoudelijke vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Susan Tollkamp (teammanager). Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, dan bel of mail je Anette Sloos (medewerker HR). Susan en Anette zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0543 543543.

Solliciteren

De gemeente Winterswijk streeft naar meer diversiteit van haar personeelsbestand. Mensen met een migratieachtergrond en die behoren tot de doelgroep banenafspraak worden uitdrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Geef in je sollicitatie duidelijk aan als je tot de doelgroep van de banenafspraak behoort.

Ben jij de verbinder die we zoeken? Solliciteer dan, met curriculum vitae, via de website www.werkeningelderland.nl. Je kunt tot en met 12 december 2021 reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 21 december 2021.

Screening van de sollicitant kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Functioneel beheerder ruimtelijk domein