Vacature: medewerker milieu

Wij zoeken een enthousiaste medewerker milieu. Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk 27 december 2017.

Het ruimtelijk domein is volop in beweging. Zo zijn we bezig met de implementatie van de Omgevingswet en zorgen we ervoor dat er steeds meer ruimte ontstaat voor nieuwe ruimtelijke initiatieven. Team Ruimtelijke Ontwikkeling zorgt voor een goede uitvoering van ingediende initiatieven en om het team te versterken zoeken wij een enthousiaste:

 

Medewerker milieu

20 uur per week (tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband)

 

Jouw functie:

Wij zoeken een spin in het web op het gebied van milieu. Je bent vanuit team Ruimtelijke Ontwikkeling het eerste aanspreekpunt voor de Omgevingsdienst Achterhoek (ODA). Je coördineert de milieumeldingen en milieuvergunningen richting de ODA, beoordeelt inhoudelijk milieurapportages en adviseert je collega’s van projecten, vergunningverlening, handhaving en ruimtelijke ordening op het gebied van milieu. Kennis van de geluidregelgeving en geurregeling is een pre. Je lost zelf vragen op en zet vragen of opdrachten uit in het team of bij andere collega’s. Je herkent de communicatiemomenten en weet deze te borgen.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van milieu.
  • Je bent iemand die van aanpakken houdt.  
  • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pre.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je zoekt graag de samenwerking op.
  • Je wordt blij als je een ander op weg kan helpen.
  • Je bent van nature enthousiast.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je bent leergierig.

Daarnaast beschikt je over de FORSe competenties (flexibiliteit, omgevingsgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerkingsbereidheid). Je weet goed te schakelen tussen een mens- en een resultaatgerichte benadering. Je draagt graag oplossingen aan waar anderen problemen ervaren. Ook ben je pragmatisch ingesteld en je begeeft je makkelijk onder mensen.

Arbeidsvoorwaarden

Het functieprofiel specialist A publiek is van toepassing. We bieden een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast en een bruto maandsalaris van maximaal € 3.805,-- (schalenband 8-9) bij een 36-urige werkweek. De inschaling is onder andere afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Linda Roeterink (teamcoördinator team Ruimtelijke Ontwikkeling). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anette Sloos (medewerker HR). Zij zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer (0543) 543543.

Je sollicitatie met motivatie en cv kun je uiterlijk tot en met 27 december 2017 per e-mail (vacature@winterswijk.nl) sturen naar de gemeente Winterswijk, t.a.v. de heer M. Scholten (manager). De gemeente Winterswijk streeft naar meer diversiteit van haar personeelsbestand. Mensen met een migratieachtergrond worden uitdrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagochtend 8 januari 2018 en woensdagmiddag 10 januari 2018.

Screening van de sollicitant kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.                            

 

 

Beste werkgever

   

Op basis van de Beste Werkgevers Score is de gemeente Winterswijk een 3 sterren werkgever binnen Gemeentes.