Vacature: projectvoorbereider cultuurtechniek

Word jij er enthousiast van om samen met collega’s succesvol groene en infrastructurele projecten voor te bereiden? Dan zoeken we jou! Wij hebben een vacature projectvoorbereider cultuurtechniek.

Projectvoorbereider cultuurtechniek

(36 uur per week)
tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast

Jouw zes enthousiaste collega’s welkomen je graag in team Civiel & Verkeer. Samen bereiden jullie cultuurtechnische projecten voor. Jullie staan voor kwaliteit en efficiëntie en werken teamoverstijgend.

 

Wat ga jij doen?

Van alles. Als projectvoorbereider ben jij breed en integraal inzetbaar. Jij bent de verbindende schakel tussen de betrokken teams, zoals team Openbare Ruimte en team Projecten. Je coördineert en plant de voorbereiding van vooral civiele en groene werken. En je houdt je bezig met:

 • Het opstellen van ontwerpen, bestekken, kostenramingen en technische randvoorwaarden.
 • Het bedenken van oplossingen bij planontwerp en -realisatie.
 • De toetsing van werkzaamheden van derden (zoals bestekken) .
 • Het aanvragen van benodigde vergunningen, meldingen en begeleiding van procedures.

 

Wie zoeken wij?

Een bevlogen collega met de juiste kennis of ervaring. Dit betekent dat je of een passend hbo-diploma hebt, of dat je beschikt over minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
Jij bekijkt zaken vanuit meerdere invalshoeken en verzamelt daarbij nuttige informatie. De klant? Die staat bij jou centraal. Daarnaast herken je jezelf in dit profiel:

 • Je weet draagvlak bij belanghebbenden te creëren door je sterke (mondelinge) communicatieve vaardigheden.
 • Je bent omgevingsbewust en vindt het prettig om binnen een team te werken.  
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met cultuurtechniek, CROW-methodieken, AutoCAD en RAW.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden onderstaande arbeidsvoorwaarden:

 • Een tijdelijk dienstverband van 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.484,- (aanloopschaal 8) en maximaal € 4.048,- (functieschaal 9) bij een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van het bruto maandsalaris. Dit is een (maandelijks) vrij besteedbaar budget.
 • Een combinatie van thuiswerken en op kantoor/locatie, waarbij je in overleg met het team je werktijden indeelt.
 • Het gemeentekantoor ligt tegenover het centraal station. We hebben een aantrekkelijke en ruime reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, voor zowel eigen vervoer als voor het openbaar vervoer.

 

Informatie

We zijn een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is en waar een fijne werksfeer heerst. Wij vinden werkgeluk heel belangrijk en hebben dan ook diverse opleiding- en ontwikkelmogelijkheden. Je krijgt als medewerker voldoende ruimte om je te ontwikkelen. Daarnaast kun je gebruikmaken van het intern vitaliteits- en gezondheidsprogramma Wi-Fit.

Wil je meer weten over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Peter Blaauwehand (projectvoorbereider civiel). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anette Sloos (medewerker HR). Zij zijn beiden bereikbaar via het algemene telefoonnummer (0543) 543 543.

 

Solliciteren

De gemeente Winterswijk streeft naar meer diversiteit van haar personeelsbestand. Wij nodigen mensen met een migratieachtergrond en mensen die behoren tot de doelgroep banenafspraak, nadrukkelijk uit om te solliciteren. Geef het in je sollicitatie aan als je tot de doelgroep van de banenafspraak behoort.

Is dit de baan die je zoekt? Stuur je gemotiveerde sollicitatie, met curriculum vitae, dan naar Chantal Elferink (teammanager). Dit doe je via de website www.werkeningelderland.nl. Je kunt via deze website tot en met zondag 6 december 2020 reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagochtend 16 december 2020.

Deze vacature is tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan de interne kandidaat.

Screening van de sollicitant kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie vinden wij niet nodig.  

Projectvoorbereider cultuurtechniek