Home

gemeente Winterswijk

Laatste nieuws

Meer nieuws
 • Het jaar 2022 in beeld

  In het Jaar in Beeld leest u een samenvatting van de resultaten van het afgelopen jaar.

 • Adviseur ruimtelijke ordening

  Tijdelijk met uitzicht op vast, 24-36 per week, salaris €3.167,- tot maximaal € 5.009- op basis van 36 uur per week

 • Gemeentenieuws 6 juni 2023

  Met onder andere Prik uw wens voor ONS Winterswijk en geef aan wat u belangrijk vindt voor een leefbare toekomst, inspreken over de Kadernota 2024 tijdens extra commissievergadering en een terugblik op de raadsvergadering.

 • Extra raadsvergadering 8 juni 21.00 uur

  Op donderdag 8 juni (let op: aanvang 21 uur!) is er een extra raadsvergadering, waarin de onafgemaakte agendapunten van de raad van 25 mei jl. worden behandeld.

 • Prik uw wens voor ONS Winterswijk!

  Hoe houden we Winterswijk in de toekomst prettig leefbaar? Doe mee en geef aan wat u belangrijk vindt. Samen werken we aan onze toekomst!

 • Gemeentenieuws 30 mei 2023

  Met onder andere gratis bijeenkomst 'Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)' voor barvrijwilligers op 26 juni 2023 en denk mee over de toekomst van Winterswijk tijdens het politiek forum op 1 juni in de Zonnebrinkkerk, met trendwatcher Farid Tabarki als gastspreker.

100% Winterswijk

100% Winterswijk is dé plek met informatie en inspiratie over Winterswijk. Bezoekt u Winterswijk voor een dagje uit, brengt u uw vakantie door in deze streek, woont of werkt u in Winterswijk of bent u dat van plan?

Herzlich willkommen in Winterswijk, wo Sie sowohl Ruhe als auch eine vielzahl an Aktivitäten finden. Lassen sie sich von dem umfangreichen Aktivitätenkalender und den Sehenswürdigkeiten überraschen!

Website 100% Winterswijk