Hulp

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van deze website?

Heeft u opmerkingen of suggesties voor verbeteringen? Ziet u informatie die niet correct is? Reageer via antwoord@winterswijk.nl. Wij pakken uw bericht direct op en laten u weten wat we doen met uw suggesties.

DigiD

Voor een aantal online diensten is het gebruik van DigiD vereist. Met uw persoonlijke DigiD kunt u zich identificeren op websites van de overheid. Zo weten overheidsinstellingen dat ze echt met u te maken hebben en wordt mogelijke fraude met uw persoonsgegevens voorkomen.

Meer informatie en het aanvragen van DigiD vind u op de www.digid.nl.

eIDAS

Unfortunately it is not yet possible to log in with a European eID's. Please contact us if you have any questions.

Helaas is het nog niet mogelijk met een Europese eID in te loggen. Neemt u contact met ons op als u vragen heeft.

More information about eIDAS/meer informatie over eIDAS

Online betalen

Een aantal formulieren moet u online betalen voordat u de het formulier kunt versturen. Dit kan met behulp van iDEAL, Visa of Mastercard.

Afdrukken/printen

Alle informatieve pagina's op deze website zijn voorzien van een afdrukfunctie. U kunt pagina's afdrukken door op de link "print pagina" te klikken onderaan de tekst of via het menu van uw browser. De webpagina's worden in een aangepast formaat afgedrukt.

PDF bestanden bekijken

De PDF bestanden die op de website worden aangeboden, kunt u openen met het programma Adobe Acrobat Reader.

Download Adobe Acrobat Reader

Zoeken

Het zoekvenster (midden bovenaan iedere pagina) biedt de mogelijkheid te zoeken. Tijdens het invullen in het zoekvenster wordt het aantal mogelijkheden genoemd dat voldoet aan de zoekvraag. Ook komen zoeksuggesties in beeld.

Browsers

De website van de gemeente Winterswijk is geschikt voor alle moderne internet browsers, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox (33/34) en Internet Explorer (9/10/11). Wij raden u aan uw internetbrowser altijd actueel te houden door de laatste versies te installeren.

'Mijn gemeente'-pagina

Op de 'Mijn gemeente'-pagina kunt de voortgang van uw aanvraag of melding volgen . Dit kan als u bij de aanvraag of melding gebruik heeft gemaakt van DigID. Ook kunt u op de pagina uw aanslag en/of WOZ-taxatieverslag inzien.

  • Klik op de “Mijn Gemeente”- link (rechts bovenaan de website)
  • U ziet de inlogpagina
  • Klik hier op “Log in via DigiD" of "Log in via eHerkenning"
  • U wordt doorgeleid naar de inlogpagina van Digi of eHerkenning
  • Log in met uw inloggegevens
  • U keert automatisch terug naar deze website
  • U bent ingelogd op de “Mijn gemeente”pagina

Mailen met de gemeente

De maximale grootte van een mailbericht aan de gemeente bedraagt 30 MB per bericht. Vult u ook een onderwerp in? Veel spamfilters houden een mailbericht met een lege onderwerpregel tegen.

Oude informatie via het webarchief

Bent u op zoek naar informatie die op de website heeft gestaan, gebruik dan ons webarchief.
De formulieren werken niet vanuit het webarchief.

Wilt u in het archief zoeken, dan kan dat op twee manieren:

  • via de kalender in de grijze balk links; u kunt terug tot 30 januari 2013.
  • via de zoekfunctie in de grijze balk kunt u zoeken op een trefwoord. U krijgt dan een overzicht van de pagina’s waarop dat trefwoord heeft gestaan. Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Wanneer u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd.