Gemeentenieuws RSS icoon

Gemeentenieuws zoals dat ook te lezen is in het Achterhoek Nieuws

• Gemeentenieuws 10 december 2019

10 december 2019

Met onder andere vervanging laanbomen, gewijzigde openingstijden gemeentekantoor, wijzigingen eigen bijdrage 2020 voor inwoners met een Wmo-maatwerkvoorziening, terugblik op raadsvergadering.

• Gemeentenieuws 3 december 2019

03 december 2019

Met onder andere ondertekening Manifest Iedereen doet mee, politiek forum, info over de mogelijkheden voor ondersteuning, zorg of hulp, gewijzigde openingstijd gemeentekantoor op 5 december.

• Gemeentenieuws 26 november 2019

26 november 2019

Met onder andere bijeenkomst Winterswijk drempelvrij, aanvragen reisdocument niet mogelijk op 29 november, geen WhatsApp contact meer mogelijk met gemeente, zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen, LED-lampenpakketten goed ontvangen, informatieavond 'Alles over asbestdaken'.

• Gemeentenieuws 19 november 2019

19 november 2019

Met onder andere de buurtsportcoach, terugblik op de raad, geen WhatsApp-contact meer mogelijk met de gemeente, gewijzigde openingstijd gemeentekantoor op 5 december.

• Notulen vergadering Adviescommissie Cultuurhistorie

28 november 2019