Gemeentenieuws

Gemeentenieuws zoals dat ook te lezen is in het Achterhoek Nieuws

• BOS-project afgesloten met prachtige film 19 juni 2018

Op vrijdag 15 juni is het BOS-project (Bleekhuus, Olliemölle en Strandbad) formeel afgesloten met de presentatie van een film aan de direct betrokken partijen in restaurant De Gulle Smid.

• Gemeentenieuws 19 juni 2018 26 september 2017

Met onder andere coalitieakkoord, prijsuitreiking Schoonste Straatverkiezing, afscheidsreceptie wethouders Rik Gommers en Gert-Jan te Gronde.

• Gemeentenieuws 12 juni 2018 26 september 2017

Met onder andere voorontwerpbestemmingsplan Park Achterhoek ter inzage, Winterswijk geeft visitekaartje af tijdens 'Gelderland kijkt vooruit', Erfgoedklusbrigade van start, terugblik op de raadsvergadering.

• Gemeentenieuws 5 juni 2018 26 september 2017

Met onder andere Winterswijk trotse gastheer voor de Special Olympics 2018, gemeente en OBW sluiten ruildeal, bestrijding eikenprocessierups, grensoverschrijdende landbouwbijeenkomst.

• Gemeentenieuws 29 mei 2018 26 september 2017

Met onder andere ROVA controleert ingezamelde pmd op inhoud, mantelzorgers naar Achterhoeks Fanfare Orkest, studenten onderzoeken opvang asielzoekers in Winterswijk.