Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

• Zorgverzekering 2020 voor inwoners met een laag inkomen

19 november 2019

Samen met Menzis biedt de gemeente de zorgverzekering GarantVerzorgd aan. Een complete zorgverzekering waar de gemeente aan meebetaalt. Op deze pagina vindt u informatie u over deze verzekering, de voorwaarden om in aanmerking te komen en hoe u zich kunt aanmelden.

• Gemeentenieuws 19 november 2019

19 november 2019

Met onder andere de buurtsportcoach, terugblik op de raad, geen WhatsApp-contact meer mogelijk met de gemeente, gewijzigde openingstijd gemeentekantoor op 5 december.

• Aanvragen burgercheque kan tot en met 31 december

14 november 2019

Twee keer per jaar kent de gemeenteraad burgercheques toe. Een burgercheque is een geldbedrag waarmee de raad van de gemeente Winterswijk zijn waardering tot uiting brengt voor een initiatief tot de verbetering van de leefbaarheid, veiligheid of sociale samenhang in een straat, wijk of gemeenschap in de gemeente Winterswijk.

• Hout stoken met minder rook- en geuroverlast

13 november 2019

Nu het kouder wordt, gaan overal de open haarden en houtkachels weer aan. Wanneer u in huis uw houtkachel of open haard aansteekt, ontstaat er rook. Die rook bevat schadelijke stoffen, zoals fijnstof. Dit fijnstof veroorzaakt luchtvervuiling en kan schade aan de gezondheid van uzelf en anderen in uw omgeving opleveren. Ook wanneer u de rook niet meer ziet.

• Vacature: informatiemanager

13 november 2019

Wil jij de gemeente helpen op het gebied van informatievoorziening? Reageer dan op de vacature van informatiemanager.