Nieuwsberichten over Winterswijk

• Cultuurbeleid

Heeft u ideeën over hoe Winterswijk het huidige cultuuraanbod aantrekkelijker kan maken voor meer inwoners? Hoe bijvoorbeeld een koppeling gemaakt kan worden met onderwijs? Of hoe we ons cultuuraanbod onder de aandacht van 'nieuwe Nederlanders' (statushouders) kunnen brengen? Of heeft u speciale wensen? Wij horen het graag van u. Ook andere ideeën en wensen op het gebied van cultuur kunt u aan ons laten weten.

• Gemeentenieuws 21 november 2017 21 november 2017

Met onder andere: lintje voor brandweerman Carlo Bekke, informatieavond over sloop belastingkantoor druk bezocht. veel waardering voor Phoenix-monument, prediabetesproject, Appeltjes van Oranje, EnergieBespaarMeter huis aan huis verspreid.

• Lintje voor brandweerman Carlo Bekke 20 november 2017

Carlo Bekke (56) uit Winterswijk is op zaterdag 18 november door burgemeester Joris Bengevoord onderscheiden als lid in de Orde van Oranje-Nassau.

• Prediabetesproject start met een 4e groep op 28 november 20 november 2017

In het kader van dit project wordt een programma aangeboden aan mensen die in de voorfase van diabetes mellitus type 2 zitten. Zij hebben nog geen diabetes maar lopen een groot risico dat wel te krijgen als de leefstijl niet wijzigt.

• Vacature: beleidsadviseur planologie en ruimtelijke ordening

De gemeente Winterswijk zoekt een beleidsadviseur planologie en ruimtelijke ordening. Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk 3 december 2017.