Nieuwsberichten over Winterswijk

• Presentatieavond concept-beleidsnota economie op 3 oktober 22 september 2017

Op dinsdag 3 oktober van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) organiseren wij in het gemeentekantoor, Stationsstraat 25, een presentatieavond voor ondernemers en belanghebbenden over de concept-beleidsnota economie.

• Duurzame Energie Brasserie in het Gerrit Komrij College 13 september 2017

Op woensdagavond 27 september wordt van 19.00 tot 22.00 uur een Duurzame Energie Brasserie gehouden in het Gerrit Komrij College. Een avond met verschillende informatiekraampjes over het gebruik en besparen van energie. En de vraag mee te denken over welke oplossingen u het beste vindt.

• Eerste sessie Winterswijkse Energietafel constructief verlopen 22 september 2017

De Winterswijkse Energietafel is woensdagavond 20 september voor de eerste keer bijeengekomen in het gemeentekantoor. Op deze bijeenkomst hebben de deelnemers in een constructieve sfeer gesproken over een passende energiemix voor Winterswijk.

• Winterswijk doet mee aan proefproject Village Deals 21 september 2017

De gemeente Winterswijk is door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) geselecteerd om mee te doen aan het proefproject Village Deals. Naast Winterswijk doen er nog negen andere middelgrote gemeenten mee.

• Afsluiting Bonninkweg op 21 en 22 september 21 september 2017

In verband met het uitvoeren van noodreparaties aan het brugdek van de Bonninkbrug is de brug op 21 en 22 september voor alle verkeer gestremd. Doorgaand verkeer in de Bonninkweg is daardoor niet mogelijk.