Nieuwsberichten over Winterswijk

• Tijdelijke opdracht: beleidsadviseur Nieuwkomers 19 oktober 2018

Voor een tijdelijke opdracht zijn wij op zoek naar een beleidsadviseur met als taakveld ‘Nieuwkomers’.

• Gewijzigde openingstijden gemeentekantoor 19 oktober 2018

Het gemeentekantoor is op donderdag 8 november vanaf 16.00 uur gesloten. Ook zijn wij die dag na 16.00 uur telefonisch niet bereikbaar.

• Feiten over de kleiput 17 oktober 2018

De gemeente Winterswijk wil de kleiput aan de Driemarkweg ondieper maken om de natuur de kans te geven zich daar verder te ontwikkelen. Over dit project bestaan veel misverstanden. Hieronder zetten we de belangrijkste vragen en antwoorden op een rij.

• Defensie oefent in Winterswijk op 18 oktober 2018 17 oktober 2018

Morgen, donderdag 18 oktober, vindt er in Winterswijk een oefening plaats van Defensie. Deze oefening wordt georganiseerd door het Defensie Chemische, Biologische, Radiologische en Nucleaire stoffen Centrum (DCBRNC).

• Gemeentenieuws 16 oktober 2018 16 oktober 2018

Met onder andere gedenkraam voormalige Ambachtsschool, Indoor Sportdag, fietsverlichtingscampagne, Meet-up Duurzaamheid.