• Over Veilig Thuis Noord Oost Gelderland 20 juli 2017

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland is het advies- en meldpunt voor iedereen die met (vermoedens van) huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft of krijgt. Niet alleen voor slachtoffers en plegers, ook voor bezorgde omstanders en professionals.

• Kavels plan Morgenzon bijna uitverkocht 18 juli 2017

Het gaat nog steeds goed met de verkoop van kavels op het plan Morgenzon. Drie jaar na de start van de verkoop is ruim driekwart van de kavels verkocht.

• Gemeentenieuws 18 juli 2017 18 juli 2017

Met onder andere grensoverschrijdend dienstencentrum Gaxel, twee watertappunten in Winterswijk, project Leefsamen, campagne zwerfafval, voortzetting gebruik broodbakken bij vijvers Berkhof en Oostervoort, BuitenBeter app.

• Vacature: stagiair kunstopleiding

Wij zijn op zoek naar een stagiair die het ‘Verhaal van Winterswijk’ zichtbaar maakt. Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk 18 september 2017.

• Gemeente Winterswijk en ROVA starten campagne tegen zwerfafval 13 juli 2017

De gemeente Winterswijk en uitvoeringsorganisatie ROVA starten samen een campagne tegen zwerfvuil onder het motto: Winterswijk Mooi Schoon. De campagne begint na de zomer en loopt door tot eind 2018.