Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Gemeentenieuws 17 september 2019

  26 september 2017

  Met onder andere opening project duurzaamheid voor basisschoolleerlingen, uitreiking eerste geboorteboekje, ontwerp-omgevingsvisie buitengebied over werken, enquête naar behoefte woonwagenbewoners.

 • Enquête naar behoefte woonwagenbewoners gemeente Winterswijk

  17 september 2019

  Gemeente Winterswijk gaat een nieuw woonwagen- en standplaatsenbeleid opstellen. Om inzichten te krijgen om een passend beleid te ontwikkelen, ondervragen wij graag de woonwagenbewoners in Winterswijk. Wij horen graag van hen wat de behoeften zijn. Lokale woonwagenbewoners kunnen daarom deze enquête invullen. Aan de ingevulde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

 • Kavels kijken in de Boterstraat

  16 september 2019

  Wilt u uw droomhuis realiseren in het centrum van Winterswijk? Dan is dit uw kans. Op de plek waar vroeger een boterfabriek - en later de Beatrixschool - stond, is namelijk ruimte voor zes nieuwe woningen.

 • Mantelzorger? Meld u aan voor de mantelzorgwaardering

  12 september 2019

  De gemeente Winterswijk heeft grote waardering voor het vele werk dat mantelzorgers verrichten. Daarom ontvangen mantelzorgers die in Winterswijk actief zijn, in november een cadeaukaart. Daarnaast wordt voor deze mantelzorgers op zaterdag 9 november een gezellige middag georganiseerd in Theater de Storm.

 • Burgemeester Bengevoord reikt eerste geboorteboekje uit

  12 september 2019

  Op woensdag 11 september ontving de familie Van de Kempe uit handen van burgemeester Bengevoord het allereerste exemplaar van het geboorteboekje van de gemeente Winterswijk.