Nieuwsberichten over Winterswijk

• Komt u onze oranjehelden ook aanmoedigen? 17 april 2018

Op vrijdag 20 april is het zover! Sportpark Jaspers kleurt vanwege de Koningsspelen voor één keer oranje. De hele dag komen jong en oud in beweging. De Koningsspelen vinden door het hele land plaats en dragen bij aan een verbonden, sportieve en gezonde samenleving: ook in Winterswijk! Wij nodigen u als inwoner heel graag uit om aanstaande vrijdag als supporter aanwezig te zijn. U komt toch ook?

• Gemeentenieuws 17 april 2018 17 april 2018

Met onder andere start sloopwerkzaamheden aan de Zonnebrink, cursus jouw Nationaal Landschap, voorrangssituaties bij in- en uitritten, Koningsspelen, Woningverbeterplan.

• Gezonde sportkantine gezocht 12 april 2018

De gemeente Winterswijk is op zoek naar sportverenigingen die een gezonder assortiment in de kantine aan willen bieden. Atletiekvereniging Archeus Winterswijk is op dit moment al bezig met het opzetten van de gezondere kantine.

• Stagiair Sociaal werker (HBO) voor Team Projecten 11 april 2018

Sociaal Team de Post is in dienst van de gemeente Winterswijk. De Post is een groep enthousiaste en kundige hulpverleners en welzijnswerkers. Het team is er voor iedere inwoner van Winterswijk. En helpt graag verder bij vragen op het gebied van zorg en welzijn, opvoeden en opgroeien. Je kunt Sociaal Team de Post vinden aan de Balinkesstraat 4 in Winterswijk.

• HBO-stagiair(e) voor Sociaal Team de Post 10 april 2018

Voor de periode vanaf september 2018 is het Sociaal Team de Post, voor het team individuele ondersteuning, op zoek naar een 3e jaars stagiair(e).