Nieuwsberichten over Winterswijk

• De Burger is Meester 19 maart 2019

Ben jij geïnteresseerd in een loopbaan als functioneel beheerder bij de gemeente Winterswijk? Kom dan samen met ons het 'De Burger is Meester'-spel spelen als kennismaking met de gemeente en met zaakgericht werken.

• Gemeentenieuws 19 maart 2019 19 maart 2019

Met onder andere 50 Achterhoekse sportaanbieders organiseren sportcursussen voor mensen met een beperking, gratis compost voor inwoners, cursus Opvoeden en Zo.

• Inloopdag projecten Oost Achterhoek 14 maart 2019

Heeft u als inwoner of organisatie in de Oost Achterhoek een idee voor een mooi project en bent u op zoek naar kennis, ondersteuning, subsidies of bijdragen? Kom dan op 3 april naar de inloopdag in Bredevoort.

• Rondje historie - rond de (Jacobs)kerk 14 maart 2019

Dit jaar wordt de toren van de Jacobskerk grondig gerestaureerd. Deze week kreeg de voet van de toren - die vol in de steigers staat - een nieuwe look. De onderste delen van de steigers zijn opgeluisterd met een reeks infopanelen, deze panelen beschrijven en illustreren de geschiedenis van Winterswijk en van de Jacobskerk.

• Tevredenheid Winterswijkers over dienstverlening gemeente is gegroeid 13 maart 2019

De gemeente Winterswijk heeft in 2018 een burgerpeiling laten uitvoeren door onderzoeksbureau I&O Research. Uit het onderzoek blijkt dat Winterswijkers positief zijn over de gemeentelijke dienstverlening.