Nieuwsberichten over Winterswijk

• Erepenning voor wethouder Rik Gommers bij afscheid 22 juni 2018

Bij zijn afscheid als wethouder heeft Rik Gommers de zilveren erepenning van de gemeente Winterswijk gekregen. Burgemeester Bengevoord overhandigde de erepenning tijdens de afscheidsreceptie in Theater De Storm op vrijdag 22 juni.

• Vacature: assistent sporthalbeheerder 22 juni 2018

Wij zijn op zoek naar een assistent sporthalbeheerder. Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk 4 juli 2018.

• Nieuw college gemeente Winterswijk gepresenteerd en geïnstalleerd 22 juni 2018

De gemeenteraad van Winterswijk heeft ingestemd met de installatie van het nieuwe college. Het college bestaat nu uit burgemeester Joris Bengevoord, wethouders Ilse Saris, Wim Aalderink en Wim Elferdink en gemeentesecretaris Alwin Oortgiesen.

• Gemeenteraadsbesluiten van 19 juni 2018 20 juni 2018

De gemeenteraad van Winterswijk heeft in de openbare raadsvergadering van dinsdag 19 juni de volgende onderwerpen behandeld.

• Coalitieakkoord verbeeld in animatie 20 juni 2018

De nieuwe coalitie van de gemeente Winterswijk heeft van het coalitieakkoord met als titel 'Winterswijk maken we samen!' een animatie laten maken. In het filmpje wordt duidelijk welke speerpunten de komende vier jaar accent krijgen. Het gaat daarbij vooral om Armoedebestrijding, Duurzaamheid en Burgerparticipatie.
    Klik door om de animatie te bekijken.