• Openbare straatverlichting in delen van Winterswijk uitgevallen

28 december 2017

Door nog onbekende oorzaak werkt de openbare verlichting in een aantal straten in Winterswijk op dit moment niet. Het probleem is inmiddels gemeld bij netbeheerder Liander die de storingen moet oplossen.

• Burgemeester deelt gratis vuurwerkbrillen uit op de Markt

27 december 2017

Burgemeester Joris Bengevoord deelde vanmorgen op de Markt in Winterswijk gratis vuurwerkbrillen en aansteeklonten uit aan kinderen. Met deze actie vraagt de burgemeester aandacht voor het veilig afsteken van vuurwerk tijdens de jaarwisseling.

• Langer thuis in Winterswijk? Vraag de Blijverslening aan.

02 januari 2018

Heeft u plannen om te verbouwen, zodat u nog lang en prettig in uw huis kunt blijven wonen? Of wilt u kleinere verbeteringen doorvoeren, waardoor uw huis nog veiliger en comfortabeler wordt? Vanaf 1 januari 2018 kunt u daarvoor de ‘Blijverslening’ aanvragen.

• Meld u aan voor het sportgala 2018

15 december 2017

De gemeente draagt sporters een warm hart toe. Amateurs, profesionals, beginners en geoefende sporter én sportliefhebbers.

• Huurdersvereniging, De Woonplaats en gemeente sluiten prestatieafspraken

13 december 2017

Op donderdag 7 december hebben woningcorporatie De Woonplaats, Huurdersvereniging Winterswijk en de gemeente Winterswijk de prestatieafspraken 2018 ondertekend.

• Gewijzigde openingstijd gemeentekantoor

15 december 2017

In verband met een personeelsbijeenkomst zijn we op vrijdag 15 december vanaf 13.00 uur gesloten. Telefonisch zijn we dan bereikbaar tot 14.00 uur. Vanaf 18 december gelden weer de reguliere openingstijden, deze vindt u op onze website www.winterswijk.nl.

• Afvalkalender 2018

11 december 2017

Uw gemeente en ROVA werken aan een optimale afvalinzameling. Dit kan betekenen dat de afvalinzameling in 2018 voor u gaat wijzigen.

• Voornemen tot uitschrijving uit de Basisregistratie Personen

12 december 2017

Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Wet Basisregistratie personen (Wet BRP) staan ingeschreven.

• Reizen met ZOOV tijdens de feestdagen

Reist u tijdens de feestdagen met ZOOV? Houdt u er dan rekening mee dat er op deze dagen minder taxi’s beschikbaar zijn dan anders.

• Beleidskader wonen met zorg 2017-2019

Het beleidskader ‘Wonen met Zorg gemeente Winterswijk 2017-2019’ gaat over vormen van wonen met zorg waarbij zorg 24 uur aanwezig is. Het gaat hierbij niet om zelfstandig wonen waarbij de bewoner ambulant zorg ontvangt. Bij ambulante zorg is het beleidskader niet van toepassing.

• Gewijzigde openingstijd 5 december

Op dinsdag 5 december is ons gemeentekantoor, Stationsstraat 25 in verband met sinterklaasavond om 16.00 uur gesloten.