• Zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen

24 november 2017

De gemeente Winterswijk vindt dat iedereen een goede zorgverzekering verdient. Ook als u een laag inkomen heeft. Samen met Menzis bieden wij daarom de zorgverzekering GarantVerzorgd aan. Een complete zorgverzekering waar de gemeente aan meebetaalt.

• Nominatie titel Fietsstad 2018 voor gemeente Winterswijk

23 november 2017

Onze gemeente vormt samen met Etten-Leur, Houten, Veenendaal en Zoetermeer de kopgroep in de verkiezing van Fietsstad 2018 door de Fietsersbond.

• Werkzaamheden Liander op zondag 19 november

16 november 2017

Op zondag 19 november voert Liander werkzaamheden uit in het centrum van Winterswijk. Tijdens de werkzaamheden moet Liander tijdelijk de elektriciteit van het netwerk halen. Dit betekent dat er tussen 08.00 en 16.00 uur in een aantal straten in het centrum tijdelijk geen elektriciteit is.

• Sportgala uitgesteld

09 november 2017

Het Sportgala van de gemeente Winterswijk, dat gepland stond op 27 november van dit jaar, wordt verplaatst naar woensdag 21 februari 2018.

• Raadslid Theo Hartjes overleden

07 november 2017

Op dinsdag 7 november 2017 is gemeenteraadslid Theo Hartjes overleden.

• Commissievergaderingen verplaatst naar donderdag 16 november

07 november 2017

De vergaderingen van de commissies Ruimte en Samenleving van woensdag 8 en donderdag 9 november zijn verplaatst naar donderdag 16 november.

• Voornemen tot uitschrijving uit de Basisregistratie Personen

06 november 2017

Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Wet Basisregistratie personen (Wet BRP) staan ingeschreven. Het gemeentebestuur heeft daarom het voornemen deze personen uit te schrijven.

• Goed idee of initiatief? Vraag een burgercheque aan!

01 november 2017

Heb je een goed idee voor Winterswijk, maar kun je wel wat financiële steun gebruiken? Vraag dan een burgercheque aan bij de gemeente!

• Informatiebijeenkomst sloop voormalig belastingkantoor

01 november 2017

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft opdracht gegeven voor de sloop van het voormalige belastingkantoor aan de Misterweg 142 in Winterswijk. Op maandag 13 november van 18.30 tot 20.00 uur wordt er in het pand een informatiebijeenkomst gehouden over de sloopwerkzaamheden.

• Prediabetesproject start met een 4e groep op 28 november

20 november 2017

In het kader van dit project wordt een programma aangeboden aan mensen die in de voorfase van diabetes mellitus type 2 zitten. Zij hebben nog geen diabetes maar lopen een groot risico dat wel te krijgen als de leefstijl niet wijzigt.