Bewaakte fietstenstalling tijdens Volksfeest

Dit jaar kan tijdens het Volksfeest weer gebruik worden gemaakt van een bewaakte fietsenstalling. Deze bevindt zich in de zogenaamde blikbak dat wil zeggen het lager gelegen parkeerterrein aan de Wheme (schuin tegenover de Zonnebrinkkerk).

"Bewaakte fietsenstalling in de “blikbak"

De bewaakte fietsenstalling is in 2016 bij wijze van proef voor het eerst ingesteld en hiervoor was direct veel belangstelling. Vorig jaar was er al een stijging van het aantal bezoekers dat van de fietsenstalling gebruik maakt. Daarom is er ook dit jaar weer een bewaakte fietsenstalling in de “blikbak”.  

Openingstijden

Deze bewaakte fietsenstalling is op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus geopend van 10.00 tot 01.30 uur en wordt beheerd door twee verenigingen, te weten Penta Winterswijk op vrijdag en tafeltennisvereniging SMD op zaterdag.

Kosten bewaakte fietsenstalling

De kosten van de bewaakte fietsenstalling bedragen € 2,- per fiets en de opbrengst is volledig bestemd voor de beherende verenigingen. Zij zorgen ervoor dat uw fiets de gehele dag (tot uiterlijk 01.30 uur) wordt bewaakt. Buiten de openingstijden is het stallen van fietsen op deze locatie op eigen risico.

 

Uitgelicht