Informatieavond voor sportstichtingen en (buiten)sportverenigingen

Met ingang van 1 januari 2019 verandert de regelgeving op het gebied van BTW Sport. Dit heeft gevolgen voor sportstichtingen en (buiten)sportverenigingen en ook voor de gemeente. Om deze wijzigingen met alle betrokken partijen te bespreken, nodigen we graag de sportstichtingen en (buiten)sportverenigingen uit voor een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op woensdag 3 oktober 2018, in het bedrijfsrestaurant van het gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25.

De bijeenkomst start om 19.30 uur. Voor de inhoudelijke, fiscale ondersteuning is adviesbureau PWC ook aanwezig. We verwachten dat er rond Prinsjesdag op dinsdag 18 september aanstaande meer informatie wordt verstrekt over de wijzigingen en er meer duidelijk wordt.

Aanmelden

Wilt u deze avond bijwonen, meld u zich dan even aan bij ons. Dat kan door middel van een e-mail naar hvries@winterswijk.nl. Wilt u aangeven met hoeveel personen u aanwezig bent? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H. de Vries via telefoonnummer (0543) 543 543.