Gewijzigde afvalinzameling met de feestdagen

Op de kerstdagen en nieuwjaarsdag worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Winterswijk. De containers worden op een andere dag geleegd.

•    De afvalinzameling van dinsdag 25 december vindt plaats op zaterdag 22 december. Let op, dit is de zaterdag vóór de kerstdagen.

•    De afvalinzameling van woensdag 26 december vindt plaats op zaterdag 29 december.

•    De afvalinzameling van dinsdag 1 januari vindt plaats op zaterdag 5 januari.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling vóór 07.00 uur aan de straat neer te zetten.

Gewijzigde openingstijden

Het milieubrengstation aan de Leeghwaterweg 10 in Winterswijk is gesloten op woensdag 26 december.

Het ROVA Klantcontactcentrum is geopend tot 17.00 uur op maandag 24 december en maandag 31 december. En is gesloten op dinsdag 25 december, woensdag 26 december en dinsdag 1 januari.

Inzamelkalender 2019

De inzamelkalender van ROVA voor 2019 is online beschikbaar. Op www.rova.nl/inzamelkalender ziet u eenvoudig en snel of de afvalinzameling op uw adres het komende jaar wijzigt. Ook is de gratis ROVA-app beschikbaar voor uw smartphone. Hiermee kunt u op elk gewenst moment uw persoonlijke inzamelkalender en andere informatie raadplegen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het ROVA Klantcontactcentrum, via (0543) 54 54 54 of kijk op www.rova.nl/contact.

 

Uitgelicht