Interactieve ouderavond over omgaan met geld op 12 maart

Op maandag 12 maart 2018 vindt bij Boogie Woogie de interactieve ouderavond Credits van theatergroep PlayBack plaats. De ouderavond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is bedoeld voor ouders van pubers/jongeren in de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. De toegang is gratis.

Deze voorstelling draait om bewustwording in de omgang met geld. Hoeveel geld hebben jongeren nou eigenlijk echt nodig? Hoe voorkom je als ouder dat je puber verwend wordt of in de schulden raakt? Wat geef je je kind mee als hij op z’n achttiende zijn of haar eigen geld moet beheren? Door jongeren al jong te leren omgaan met geld, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. U kunt zich per e-mail aanmelden via info@preventieplatform.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Teunissen via telefoonnummer 06-39206601. Bekijk de trailer van de ouderavonden: https://www.youtube.com/watch?v=IaNT-ztHkLk.

De Week van het geld

Deze avond wordt georganiseerd in het kader van de Week van het geld 2018 van 12 tot en met 16 maart. Het doel van deze themaweek is om jongeren te leren omgaan met geld. Meer informatie over de Week van het geld vindt u op www.weekvanhetgeld.nl.

Het Preventie  Platform Jeugd

Het Preventie  Platform Jeugd is een samenwerking tussen de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en verschillende (zorg)organisaties. Zij zetten zich in voor het gezond en veilig opgroeien van kinderen en jongeren tot en met 23 jaar. Het platform organiseert allerlei bijeenkomsten voor ouders en professionals in de Oost-Achterhoek.

Flyer theatervoorstelling 12 maart 2018