Prijswinnaars fotowedstrijd 2018 bekend

Op maandag 23 juli vond in het gemeentekantoor de prijsuitreiking van de fotowedstrijd 2018 plaats. Zes heel enthousiaste fotografen ontvingen uit handen van burgemeester Bengevoord hun winnende foto op canvas, met daarbij ook een cadeaubon uitgereikt. De winnaars waren blij verrast dat hun foto uit de honderden inzendingen uitgekozen waren.

De foto 'Stilte bij de Olliemölle' van de heer Van Ommen veroverde een plek op de muur in het bedrijfsrestaurant van het gemeentekantoor. Een erg fraaie foto die Winterswijk prachtig kenmerkt. Komt u gerust eens een kijkje nemen!

Wij danken iedereen die deelgenomen heeft aan de fotowedstrijd. Wellicht ziet u ook uw foto via één van onze communicatiekanalen binnenkort langskomen!

Prijswinnaars fotowedstrijd

Op de foto van links naar rechts: De heren Stronks, Rhebergen, Van Ommen, burgemeester Bengevoord, heren Bosvelt en Hudepohl en mevrouw Luikenhuis. De zevende winnaar was de heer Staverman, helaas kon hij niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking. Hij krijgt zijn prijs op een later moment uitgereikt.

Hieronder ziet u de tien winnende foto's in willekeurige volgorde:

Wooldse Veen (Bron J. Stronks)

Wooldse Veen, foto J. Stronks

Korenburgerveen Bron R. Hudepohl