Mantelzorgers naar Achterhoeks Fanfare Orkest

Gemeente Winterswijk stelt 40 entreekaarten beschikbaar voor mantelzorgers en hun zorgvragers voor het Achterhoeks Fanfare Orkest (AFO) dat op 9 juni optreedt in Theater De Storm in Winterswijk.

Kaarten voor mantelzorgers en zorgvrager

De kaarten worden beschikbaar gesteld, zodat de mantelzorger samen met de zorgvrager naar het concert kan gaan. De entreekaarten zijn inclusief een drankje en de garderobe. Het Achterhoeks Fanfare Orkest is een gelegenheidsorkest dat  bestaat uit ruim 60 muzikanten vanuit de hele Achterhoek.  Zij voeren een programma uit onder de titel ‘Van Wereld Muziekconcours tot Zwarte Cross’.  Daarmee verbinden ze twee, op het oog  totaal verschillende, festivals met elkaar in één muzikaal programma.

Mantelzorgers die geregistreerd staan bij VIT hulp bij mantelzorg kunnen zich aanmelden tot en met 7 voor 10.00 uur juni  bij mevrouw B. klein Gunnewiek van de gemeente Winterswijk via  e-mail bgunnewiek@winterswijk.nl met als onderwerp: opgave Achterhoeks Fanfare Orkest op 9 juni.

Interesse?

Aanmelden uiterlijk donderdag 7 juni voor 10.00 uur.  Graag in de mail vermelden de naam van de mantelzorger en de zorgvrager en vermeld s.v.p. ook als de zorgvrager in een rolstoel zit, zodat hier rekening mee gehouden kan worden bij de inrichting van de zaal.