Meedenk sessie kind & armoede op 31 mei 2018

Op donderdag 31 mei 2018 vindt bij Hof van Eckberge, Lintveldseweg 1a in Eibergen een meedenk sessie kind & armoede plaats.

De meedenk sessie is van 16.00 tot 19.00 uur en is bedoeld voor ouders met kinderen die rond moeten zien te komen met een kleine in de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. De toegang is gratis.

Bent u zelf ‘ervaringsdeskundig’en heeft u tips of ideeën voor andere gezinnen hoer rond te komen en creatief om te gaan met een kleine beurs, zonder in armoede of schulden te belanden? Of heeft u suggesties die anderen kunnen helpen om te voorkomen dat ze in armoede leven of schulden krijgen? Kunt u ook aangeven waar u tegen aan loopt en wat in uw ogen anders zou moeten? Dan bent u van harte welkom op donderdag 31 mei bij het Hof van Eckberge in Eibergen. Er is volop speelgelegenheid aanwezig voor de kinderen. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan zorgt het Preventie Platvorm Jeugd dat dit geregeld wordt.

Aanmelden en informatie

U kunt zich per e-mail aanmelden via info@preventieplatform.nl onder vermelding van meedenksessie op 31 mei. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Teunissen via telefoonnummer 06 – 39 20 66 01.

Het Preventie  Platform Jeugd

Het Preventie  Platform Jeugd is een samenwerking tussen de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en verschillende (zorg)organisaties. Zij zetten zich in voor het gezond en veilig opgroeien van kinderen en jongeren tot en met 23 jaar. Het platform organiseert allerlei bijeenkomsten voor ouders en professionals in de Oost-Achterhoek.