Gemeentegids Winterswijk 2019 is gereed

Inwoners van Winterswijk vinden vanaf volgende week of uiterlijk de week er op de officiële gemeentegids in de brievenbus. De gids geeft via praktische informatie een goed beeld van wat Winterswijk allemaal te bieden heeft. Daarbij gaat het niet alleen om nuttige uitleg over de gemeentelijke organisatie, maar ook om een handige leidraad richting de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

Ingezonden foto’s

De nieuwe gids is gevuld met prachtige foto’s van inwoners. Een deel daarvan hebben we eerder dit jaar voor de fotowedstrijd mogen ontvangen. Zo is bijvoorbeeld de grote foto op de voorzijde ingezonden door de heer Bosvelt en leverde de heer Stronks de foto van de gedenksteen in het Woold aan. Helaas hebben we vanwege de beschikbare ruimte niet al het ingezonden materiaal kunnen gebruiken, maar desondanks zijn wij erg blij met het eindresultaat. Wij willen de enthousiaste inzenders heel hartelijk danken voor hun bijdrage. Wellicht mogen we in de toekomst vaker een beroep op u doen?

Geen gemeentegids ontvangen?

Heeft u op maandag 10 december aanstaande nog geen gemeentegids ontvangen, dan kunt u deze alsnog afhalen bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25 of opvragen via telefoonnummer (0543) 543 543. Huishoudens met een Nee/Nee-sticker op de brievenbus krijgen geen gids bezorgd. Eventuele verspreidklachten kunt u melden op info@lokaaltotaal.nl, onder vermelding van straat, huisnummer, postcode en woonplaats. De gemeentegids is straks ook digitaal te bekijken via onze website www.winterswijk.nl.

Wijzigingen

De gemeentegids kon tot stand komen dankzij adverteerders, verenigingen en instellingen, waarvoor onze hartelijke dank. Wijzigingen zijn rechtstreeks door te geven aan de uitgever Lokaal Totaal via telefoonnummer (0223) 66 14 25 of via e-mailadres az@lokaaltotaal.nl. U kunt ook de mutatiecoupon achterin de gemeentegids gebruiken.

Gids