Tijdelijk twee winkelpanden te huur

De gemeente is eigenaar van de voormalige winkelpanden van Aldi en Expert op het Weurden. Deze winkelpanden zijn tijdelijk verhuurd, maar komen per 1 januari 2019 vrij van huur. In afwachting van verdere planontwikkelingen worden deze winkelpanden weer tijdelijk verhuurd. De duur van de verhuur is maximaal twee jaar. Voortgang van verdere planontwikkeling voor deze panden kan ertoe leiden dat de huur binnen deze maximale periode wordt beëindigd. Hiervoor zal een passende opzegtermijn worden gehanteerd.

Huurprijzen

Voor de twee winkelpanden geldt een huurprijs van € 600 per maand per pand. Genoemd bedrag is exclusief GWL en internet. De huurtermijn loopt tot uiterlijk 1 januari 2021, maar kan dus eerder eindigen.

Aanmelden

Indien u belangstelling heeft kunt u zich tot 1 december 2018 melden door het sturen van een e-mail aan vastgoed@winterswijk.nl voorzien van naam, adres en (mobiele) telefoonnummer. Indien er meerdere kandidaten zijn, zal loting worden toegepast.

Bezichtiging

Op afspraak vindt een bezichtiging plaats. Mocht u vragen hebben over de verhuur (en voorwaarden) van deze winkelpanden, kunt u contact opnemen met mevrouw M.L. Tanck, gebouwenbeheerder van de gemeente. Zij is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer (0543) 543 543.