Verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar 2018’

Op vrijdag 7 december aanstaande is het de Nationale Vrijwilligersdag. Op die dag organiseren de Winterswijkse Uitdaging, het Vrijwilligerspunt Winterswijk en en de organisaties die gehuisvest zijn in ‘Wuh’, een vrijwilligersbeurs. Tijdens dit evenement vindt ook de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar 2018’ plaats. Vanaf vandaag kunt u een vrijwilliger voordragen waarvan u vindt dat hij of zij van onschatbare waarde is voor Winterswijk.

Vrijwilligerswerk in Winterswijk is onmisbaar. Zonder inzet van vrijwilligers kunnen verenigingen en instellingen niet naar behoren draaien. Wij vinden het belangrijk dat het werk van vrijwilligers onder de aandacht wordt gebracht. Kent u iemand uit Winterswijk die in aanmerking moet komen voor de uitverkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar 2018’, aarzel dan niet en draag deze persoon voor!

Hoe kan ik een vrijwilliger voordragen?

Op de  website www.wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt vindt u het speciale voordrachtformulier. Hierop staat alle benodigde informatie over hoe u een vrijwilliger kunt voordragen. Beschikt u niet over internet, dan kunt u ook een voordrachtformulier afhalen bij het Vrijwilligerspunt Winterswijk, Torenstraat 9 in Winterswijk.

Voordracht mogelijk tot uiterlijk 4 december 2018

Uw voordracht kunt u insturen tot en met dinsdag 4 december 2018. Alleen vrijwilligers die actief zijn voor een organisatie in de gemeente Winterswijk en die woonachtig zijn in Winterswijk of in een van de buurtschappen, komen in aanmerking voor deze prijs. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met het Vrijwilligerspunt Winterswijk, mevrouw R. Bussink via telefoonnummer (06) 23 79 25 29 of de heer H. Garritsen via telefoonnummer (06) 53 20 97 18.

Logo VP

 

Uitgelicht