Meet-Up Duurzaamheid 8 oktober in De Storm!

Wat gaat u morgen doen? Dat is de boodschap van de Meet-Up Duurzaamheid die gehouden wordt op maandag 8 oktober, 19.00 uur in Theater De Storm. Zaal open vanaf 18.30 uur. De manifestatie wordt georganiseerd door de Energietafel Winterswijk en de gemeente Winterswijk.

Er zijn grote ontwikkelingen gaande op het gebied van duurzaamheid en dan met name de energietransitie. Hier krijgen alle inwoners van Nederland en de Achterhoek mee te maken. Het kabinet wil dat in 2050 alle huizen gasloos zijn. Maar hoe kunt u zich als particuliere huizenbezitter, huurder, bedrijfseigenaar of sportclub nu al voorbereiden op deze ontwikkelingen? Wat zijn de stappen die u nu al kunt nemen om vele euro’s op uw energierekening te besparen? Hierover kunt u zich laten informeren tijdens deze bijeenkomst.

Daarom organiseert de gemeente Winterswijk in samenwerking met de Energietafel de Meet-Up Duurzaamheid. Dus als u informatie wilt over gasloos en energieneutraal wonen en verdere manieren om duurzamer te leven, kom dan langs bij de Meet-Up Duurzaamheid bij De Storm aan de Haitsma Mulierweg 11 in Winterswijk!

Logo Energietafel