Augustus

• Politiek forum 5 september 2019

29 augustus 2019

Op 5 september is er een politiek forum van de gemeenteraad van Winterswijk. Tijdens het politiek forum komen politieke onderwerpen aan de orde. Daarbij kan de raad worden geïnformeerd over actuele onderwerpen, of er wordt aan de raads- en commissieleden gevraagd om richting te geven in het maken van nieuwe plannen of beleid.

• Start verkoop bouwkavels Plan Boterstraat fase 1

19 augustus 2019

De Boterstraat is een charmant straatje dicht bij het centrum van Winterswijk.
    Op de plek waar eerder een Boterfabriek en later de Beatrixschool stonden is nu ruimte voor zes nieuwe woningen. De bouwkavels variëren in grootte van 318 m2 tot 360 m2.

• Gemeentekantoor tijdens Volksfeest gesloten

15 augustus 2019

Op vrijdag 30 augustus is het kantoor in verband met het Volksfeest gesloten. Vanaf maandag 2 september kunt u weer bij ons terecht.

• Start herinrichting Bataafseweg

22 augustus 2019

In september starten de voorbereidende werkzaamheden voor de herinrichting van de Bataafseweg. De herinrichting bestaat uit het verbeteren van het wegdek en de aanleg van een fietspad tussen de Laan van Hilbelink en de Vredenseweg. Ook komt er een rotonde ter plaatse van de kruising met de Steengroeveweg.