Start verkoop bouwkavels Plan Boterstraat fase 1

De Boterstraat is een charmant straatje dicht bij het centrum van Winterswijk.
Op de plek waar eerder een Boterfabriek en later de Beatrixschool stonden is nu ruimte voor zes nieuwe woningen. De bouwkavels variëren in grootte van 318 m2 tot 360 m2.

Niet allemaal tegelijk

In een kleine straat als de Boterstraat is het lastig om zes woningen tegelijkertijd te bouwen, zeker als er meerdere opdrachtgevers en aannemers bij betrokken zijn. Daarom wordt Plan Boterstraat in twee fases gerealiseerd. In de eerste fase gaan vier bouwkavels in de verkoop. De andere twee kavels worden tijdens de bouw van de eerste vier woningen gebruikt voor opslag van bouwmaterialen en het plaatsen van bouwketen. Als de eerste vier woningen in de afbouwfase zijn worden de laatste twee kavels verkocht.

Veel belangstelling

De belangstelling voor een bouwkavel in de Boterstraat is groot. Zo groot, dat de kaveluitgifte via loting zal plaatsvinden. Tot en met 30 september 2019 kunnen belangstellenden zich inschrijven voor een bouwkavel in fase 1. De loting vindt plaats op 2 oktober 2019.

Meer weten?

Op de website www.winterswijk.nl/boterstraat staat alle informatie over de verkoop van de bouwkavels, de loting, de bouwmogelijkheden en de spelregels tijdens de bouw. Via de website kan ook de verkoopbrochure worden gedownload. Het is ook mogelijk een verkoopbrochure aan te vragen via boterstraat@winterswijk.nl.