Hoera een lintje!

Bijzondere inspanningen verdienen een bijzondere beloning. Door een lintje bijvoorbeeld. Een Koninklijke onderscheiding. Uitgereikt door de burgemeester.

Koninklijke onderscheidingen

Veel mensen kennen wel iemand die iets bijzonders doet voor de samenleving. Vaak zetten mensen zich extra in voor de maatschappij  naast  hun dagelijkse bezigheden. Het lijkt zo gewoon en toch is het zo bijzonder.

Kent u iemand die een lintje verdient?

Ter gelegenheid van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning reikt de burgemeester Koninklijke onderscheidingen uit. Op een mooie manier worden personen extra bedankt voor hun verdiensten voor de samenleving. Tijdens een feestelijke bijeenkomst worden personen extra in het zonnetje gezet. Kent u iemand die een lintje verdient? Laat het ons weten. Voor de uitreiking tijdens de lintjesregen in 2020 ontvangen wij graag uw aanvraag voor 1 juni 2019.

Meer informatie

Meer informatie over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding kunt u vinden op www.winterswijk.nl of op www.lintjes.nl. Voor informatie of hulp bij het invullen of aanvragen kunt u contact opnemen met Paulien van Vliet van het bestuurssecretariaat. Met haar kunt u ook een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Zij is telefonisch te bereiken op (0543) 543 543 of per e-mail pvliet@winterswijk.nl. Uw aanvraag kunt u sturen naar: Gemeente Winterswijk, ter attentie van burgemeester B.J.J. Bengevoord, Postbus 101, 7100 AC Winterswijk of per mail aan bestuurssecretariaat@winterswijk.nl.

Bekijk hier het filmpje over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding: