• Verontreiniging in deel Osink-Bemersbeek

18 juni 2019

Maandagmiddag 17 juni is er via een hemelwaterafvoer van het rioleringsstelsel chloorhoudend water in de Osink-Bemersbeek terecht gekomen ter hoogte van de Meester Meinenweg in Kotten (Winterswijk).

• Gewijzigde openingstijden gemeentekantoor

17 juni 2019

Op donderdag 20 juni is het gemeentekantoor vanaf 13.00 uur gesloten in verband met een personeelsmiddag.

• Cursus ‘Ken jij jouw Nationaal Landschap?’ - volgeboekt

11 juni 2019

Update (11 juni 2019): de cursus is inmiddels volgeboekt.
    Wat is een scholtengoed? Hoe zijn de hoogteverschillen in het landschap ontstaan? Welke van de bossen moeten we beslist bezocht hebben? Waar kan ik een ijsvogel zien? Waarom zijn er zo weinig heidevelden? Waar kan ik orchideeën zien? Het zijn zomaar enkele vragen die kunnen opkomen als u wandelt of fietst door het Nationaal Landschap Winterswijk. Dit landschap is voor het grootste deel gelegen in uw gemeente.

• ‘Kies je Sport’ succesvolle proef!

04 juni 2019

In de maanden maart en april konden kinderen uit Winterswijk voor het eerst deelnemen aan ‘Kies je sport’, een project met verschillende clinics bij sportverenigingen in Winterswijk. Er was een aanbod van 19 verschillende sporten bij 16 sportverenigingen.

• Het jaar 2018 in Vogelvlucht

03 juni 2019

Op maandag 27 mei jongstleden stelde het college van burgemeester en wethouders de jaarrekening 2018 vast. Deze wordt op 27 juni aanstaande ter besluitvorming aan de gemeenteraad voorgelegd. In de uitgave 'Het jaar 2018 de Vogelvlucht' leest u in verkorte weergave waar we ons het afgelopen jaar mee bezig hebben gehouden.

• IJs- en skeelerbaan Winterswijk

17 juni 2019

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten het ontwerp bestemmingsplan IJs- en skeelerbaan Winterswijk in procedure te brengen. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wens om in Winterswijk weer een nieuwe ijsbaan te realiseren. De nieuwe locatie is gevonden op een weiland ten zuiden van sportpark Trias.