Inloopavond over Cultuurkwartier op 18 maart

Explorius Vastgoedontwikkeling B.V. organiseert op maandag 18 maart van 19.00 tot 20.30 uur een inloopavond over het Cultuurkwartier in Cultuurcentrum Boogie Woogie.

In juni 2018 selecteerde de gemeente Winterswijk Explorius Vastgoedontwikkeling om een plan voor het Cultuurkwartier te maken. Het Cultuurkwartier staat voor een bruisende mix van cultuur, horeca, retail en wonen die bewoners en bezoekers van Winterswijk aanspreekt.

Begin van dit jaar heeft de gemeenteraad van Winterswijk ingestemd met de haalbaarheidsstudie voor het Cultuurkwartier. Explorius gaat de komende periode bezig met het plan verder uit te werken en wil daarvoor ook graag input van de inwoners van Winterswijk en andere geïnteresseerden.

In dat kader wordt op maandag 18 maart van 19.00 tot 20.30 uur een inloopavond georganiseerd in de Cultuurcentrum Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk. Bent u geïnteresseerd, dan bent u van harte welkom!

Impressie Cultuurkwartier
Impressie Cultuurkwartier Winterswijk