Inloopdag projecten Oost Achterhoek

Heeft u als inwoner of organisatie in de Oost Achterhoek een idee voor een mooi project en bent u op zoek naar kennis, ondersteuning, subsidies of bijdragen? Kom dan op 3 april naar de inloopdag in Bredevoort.

De gemeenten Aalten, Oost Gelre en Winterswijk organiseren een inloopdag voor projecten. Dit doen ze samen met de gebiedspartijen stichting Samenwerkend Actief Aatens Platteland (SAAP) en Waardevol Cultuurlandschap Winterswijk (WCL), Leader Achterhoek en de provincie Gelderland (Leefbaarheid). De bedoeling van deze inloop is om met u van gedachten te wisselen over uw projectvoorstel en/of idee en deze mogelijk te koppelen aan ondersteuning, subsidies en/of andere bijdragen.

Thema’s

De inloop is bedoeld voor projecten die te maken hebben met het platteland, natuur en landschap, (natuurinclusieve) landbouw en voedsel, recreatie en toerisme, cultuurhistorie, naoberschap en leefbaarheid.

In gesprek met partijen

Linda Commandeur opent de bijeenkomst om 15.00 uur, samen met de betrokken wethouders uit de gemeenten Aalten, Oost Gelre en Winterswijk. Tijdens de inloopdag zijn ook de stichting Pak An, het Particulier Agrarisch Natuurbeheer (PAN), de Uitdagingen, de Stichting Vrijwillig Landschapsbeheer Achterhoek (StiVLA) en de Erfgoedklusbrigade aanwezig, om met u in gesprek te gaan.

Locatie en tijd

De inloopdag wordt gehouden op woensdag 3 april in ’t Grachthuys, Kruittorenstraat 1 in Bredevoort. De partijen gaan graag met u in overleg tussen 15.00 en 20.30 uur. Wij begroeten u graag op 3 april!