Rondleiding ROVA vestiging Winterswijk

Wilt u een goed beeld krijgen van het werk dat ROVA doet? Kom dan op zaterdag 1 juni 2019 naar de vestiging in Winterswijk. U krijgt dan een voorlichting en wordt rond geleid over het terrein. Het belang van goed scheiden van huishoudelijk afval staat centraal.

Kom alles te weten over de ontwikkelingen op afvalgebied

U ziet en hoort wat er gebeurt met het door u gescheiden huishoudelijk afval. Want eenmaal gescheiden, blijft gescheiden.Kinderen kunnen onder begeleiding onder andere het grondstoffenscheidingsspel spelen. 

Na de voorlichting kunnen ouders hun kinderen weer ophalen zodat zij samen over het ROVA terrein kunnen lopen. Dit gebeurt in groepsverband en samen met een voorlichter.

Programma
- Inloop met koffie en thee bij ROVA, Leeghwaterweg 10
- Start voorlichting en start kinderprogramma
- Rondleiding over het terrein

ROVA ontvangt om 10.00 uur en om 14.00 uur een groep. Wilt u erbij zijn? Meld u dan vóór 24 mei 2019 aan via www.rova.nl/rondjerova

De voorlichting gaat door bij minimaal 15 volwassen deelnemers en er kunnen maximaal 30 volwassen mee. Er is voor maximaal 20 kinderen plaats. De minimale leeftijd voor kinderen om deel te nemen is 4 jaar. De bevestiging ontvangt u op de maandag voorafgaand aan de excursie per e-mail.