Wie verdient er een lintje?

Winterswijk kent een rijk en levendig verenigingsleven. Dit is een groot goed, dat we moeten koesteren. Verenigingen en hun vrijwilligers zorgen immers voor verbinding in onze gemeente.
Vaak blijven de mensen, die zich met hart en ziel inzetten voor onze gemeenschap, op de achtergrond. Ze doen belangeloos wat moet gebeuren. En dat is bijzonder.

Laat het ons weten!

In onze buurtschappen is het normaal dat je er voor elkaar klaar bent. Naoberschap staat in ons dorp hoog in het vaandel. Je doet nooit tevergeefs een beroep op elkaar. Dat maakt deze inwoners uniek en speciaal voor onze gemeente. Het zorgt ervoor dat Winterswijk een fijne plek is om te leven.

Koninklijke onderscheiding

Kent u iemand die zich al jaren met hart en ziel inzet voor de inwoners van Winterswijk? Bijvoorbeeld op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, bestuurswerk of als vrijwilliger bij evenementen in onze gemeente? Laat het ons weten. Wie weet krijgt deze persoon dan volgend jaar tijdens de lintjesregen een Koninklijke onderscheiding opgespeld, als erkenning voor al zijn of haar vrijwilligerswerk.

Wie wilt u voordragen voor een lintje?

Kent u iemand met een gouden hart voor Winterswijk? Dan kunt u deze persoon voordragen voor een lintje. Dit doet u door de gegevens van deze vrijwilliger vóór 1 juli 2019 door te geven aan Paulien van Vliet, secretaresse van burgemeester Joris Bengevoord. U bereikt haar op telefoonnummer (0543) 543 543 of via e-mail pvliet@winterswijk.nl

Dien uw aanvraag vóór 1 juli 2019 in

We ontvangen graag een uitgebreid voorstel en aanbevelingen over deze vrijwilliger. Wilt u meer informatie over het aanvragen van een lintje? Op de site van de gemeente kunt u een filmpje bekijken met uitleg door burgemeester Bengevoord. Op www.lintjes.nl vindt u ook informatie.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Paulien van Vliet, (0543) 543 543. Zij helpt u graag verder.