Vanaf 1 december geen WhatsApp-contact meer mogelijk met de gemeente

Het is voor Nederlandse gemeenten binnenkort niet meer mogelijk om WhatsApp als dienstverleningskanaal te gebruiken. Dit omdat er geen zakelijk account voor WhatsApp beschikbaar is. Vanaf 1 december 2019 kunt u daarom geen contact meer met ons leggen via WhatsApp.

Op welke manieren kunt u ons wel bereiken?

U kunt op verschillende manieren contact met ons leggen:

•   Telefonisch via nummer (0543) 543 543.
  •   U kunt een e-mail sturen naar gemeente@winterswijk.nl.
  •   U kunt een bericht sturen naar onze online kanalen facebook en/of twitter.
  •   Door een sms te sturen naar het mobiele nummer (06) 510 318 50.
  •   Of maak met uw een smartphone een melding openbare ruimte via de BuitenBeter app.

BuitenBeter app

Met de BuitenBeter app meldt u een probleem in de buitenruimte snel en makkelijk bij de gemeente. De BuitenBeter app is gratis te downloaden op een smartphone en werkt in heel Nederland. Op basis van de locatie wordt de melding doorgegeven aan de juiste gemeente. Verkeersovertredingen kunt u niet melden via de BuitenBeter app. Hiervoor kunt u terecht bij de politie. U kunt met uw opmerkingen en meldingen over de openbare ruimte én over de afvalinzameling (bel – en herstellijn) ook terecht bij de klantenservice van ROVA. Kijk voor meer informatie op de website www.rova.nl

Wij staan u graag te woord

Vanzelfsprekend kunt u ook op het gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25 in Winterswijk terecht. Wij staan u graag te woord. Kijkt u hier voor de openingstijden van ons kantoor.