Kavels kijken in de Boterstraat

Wilt u uw droomhuis realiseren in het centrum van Winterswijk? Dan is dit uw kans. Op de plek waar vroeger een boterfabriek - en later de Beatrixschool - stond, is namelijk ruimte voor zes nieuwe woningen.

De bouwkavels variëren in grootte van 318 m2 tot 360 m2. Op woensdag 18 september kunt u van 16.00 uur tot 18.00 uur alle kavels bezoeken. Het projectteam Boterstraat is dan aanwezig om vragen te beantwoorden.

Sfeer proeven op 18 september

Bent u benieuwd naar deze unieke bouwlocatie vlakbij winkels, natuur en cultuur? Kom dan op 18 september sfeer proeven in de Boterstraat in Winterswijk. Ervaar de omgeving, bekijk op uw gemak alle kavels en stel gerust uw vragen. Het projectteam staat ’s middags voor u klaar.

Loting op 2 oktober

Ziet u uzelf al wonen in de Boterstraat en wilt u zich inschrijven voor een bouwkavel? Dat kan tot en met 30 september 2019 via www.winterswijk.nl/boterstraat. De loting voor de eerste vier kavels (fase 1) vindt plaats op 2 oktober 2019. De loting voor de laatste twee kavels (fase 2) volgt later. Het projectteam Boterstraat vertelt u hier graag meer over.

Informatie op de website

Kunt u niet komen op 18 september? Op de website vindt u meer informatie over de verkoop van de bouwkavels, de loting, de bouwmogelijkheden en de spelregels tijdens de bouw. U kunt hier ook de verkoopbrochure downloaden. Of vraag deze brochure aan via boterstraat@winterswijk.nl