Home

gemeente Winterswijk

Laatste nieuws

Meer nieuws
 • Paspoortdrukte

  Een vakantie naar het buitenland of een andere belangrijke reis? Het aanvragen van een nieuw reisdocument kan dit jaar misschien meer tijd kosten dan u denkt.

 • Geveltuintjes actie in Winterswijk

  Wilt u uw straat groener maken? Neem dan dit voorjaar een geveltuintje! De basis van het tuintje wordt gratis voor u aangelegd door de gemeente in samenwerking met de ROVA. Groen is belangrijk voor Winterswijk, om van te genieten maar ook vanwege het veranderende klimaat.

 • Gemeentenieuws 20 februari 2024

  Met onder andere: Herontwikkeling voormalige schoollocatie OBS Miste, uitbreiding en verbinding van heide Rommelgebergte, agenda en officiële bekendmakingen.

 • Aanslag belastingen en WOZ-waarde, eind februari in de bus

  Op 23 februari 2024 ontvangen de meeste huishoudens en ondernemers in Winterswijk de aanslag van de gemeentelijke belastingen. Daarop staat ook de WOZ-waarde van uw woning of pand.

 • Gemeentenieuws 13 februari 2024

  Met onder andere: Steun bij hoge energierekening uit landelijk Noodfonds, ruimen gemeentegraven en raadsvergadering op 29 februari 2024.

 • Beleidsnotitie huisvesting arbeidsmigranten

  De beleidsnotitie geeft het college inzicht in welke gevallen ze bereid is medewerking te verlenen aan een verzoek voor huisvesting.

100% Winterswijk

100% Winterswijk is dé plek met informatie en inspiratie over Winterswijk. Bezoekt u Winterswijk voor een dagje uit, brengt u uw vakantie door in deze streek, woont of werkt u in Winterswijk of bent u dat van plan?

Herzlich willkommen in Winterswijk, wo Sie sowohl Ruhe als auch eine vielzahl an Aktivitäten finden. Lassen sie sich von dem umfangreichen Aktivitätenkalender und den Sehenswürdigkeiten überraschen!

Website 100% Winterswijk