• College wil bedrijvenlandgoed Slinge ontwikkelen

30 april 2019

Het college van burgemeester en wethouders heeft op dinsdag 23 april ingestemd met het in procedure brengen van het ontwerpbestemmingsplan “DAV-terrein”.

• Heeft u een idee om samen 75 jaar vrijheid te vieren?

11 juni 2019

In 2020 vieren wij 75 jaar vrijheid en vrede. Dat doen wij als regio Achterhoek samen met zoveel mogelijk inwoners, organisaties en buren uit de Duitse grensregio. Naast het centrale programma met bijzondere projecten is er ook veel ruimte voor lokale initiatieven. Heeft u een idee voor een lokaal initiatief om samen 75 jaar vrijheid te vieren of stil te staan bij wat 75 jaar vrede betekent in uw gemeente? Laat het ons dan weten, zodat we gezamenlijk kunnen kijken of dit initiatief in aanmerking komt voor subsidie.

• Dertien Winterswijkers krijgen Koninklijke onderscheiding

26 april 2019

Burgemeester Joris Bengevoord heeft tijdens de jaarlijkse Lintjesregen een recordaantal Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Maar liefst dertien Winterswijkers kregen vrijdag in Theater De Storm een lintje opgespeld.

• Gemeenteraadsbesluiten van 18 april 2019

23 april 2019

De gemeenteraad van Winterswijk heeft in de openbare raadsvergadering van donderdag 18 april de volgende besluiten genomen.

• Paasvuren in Winterswijk mogen onder voorwaarden doorgaan

17 april 2019

Komend paasweekend mogen paasvuren in Winterswijk worden ontstoken, mits bepaalde afstandsnormen in acht worden genomen.

• Greversweg afgesloten voor autoverkeer

09 april 2019

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de onbeveiligde spoorwegovergang aan de Greversweg in Winterswijk-Woold af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer.

• Inloopbijeenkomst inrichtingsplan EucalyptaPark

02 april 2019

De gemeente Winterswijk houdt op maandag 15 april tussen 18.30 en 21.00 uur een inloopbijeenkomst in het gemeentekantoor over het concept-inrichtingsplan voor het EucalyptaPark.

• Gemeenteraadsbesluiten van 28 maart 2019

01 april 2019

De gemeenteraad van Winterswijk heeft in de openbare raadsvergadering van donderdag 28 maart de volgende besluiten genomen.