Augustus

• Winterswijk krijgt nieuwe APV

28 augustus 2019

Burgemeester en wethouders stellen de raad voor een nieuwe Algemene Plaatselijke Verordening vast te stellen.

• Wethouder Tineke Zomer fietst op Duurzame Dinsdag langs duurzame projecten

28 augustus 2019

Op dinsdag 3 september is het Duurzame Dinsdag. Een dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Wethouder Tineke Zomer wil graag mooie initiatieven uit Winterswijk een podium geven. Daarom gaat zij op die dag met de fiets op bezoek bij mensen die actief en energiek aan de slag zijn met duurzaamheid.

• College legt ontwerp-omgevingsvisie buitengebied ter inzage

20 augustus 2019

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de ontwerp-omgevingsvisie voor het buitengebied van Winterswijk ter inzage te leggen.

• Grenzhoppers gaan de boer op

08 augustus 2019

Woensdag 14 augustus van 9.00 tot 14.00 uur zijn de Grenzhoppers aanwezig op de Winterswijkse warenmarkt. Inwoners kunnen hier in gesprek over al hun ideeën en vragen met betrekking tot grensoverschrijdende samenwerking.