• Joop Klein Haneveld geridderd bij 40-jarig jubileum als huisarts

29 juni 2019

De Winterswijkse huisarts Joop Klein Haneveld (70) is zaterdag 29 juni door locoburgemeester Elvira Schepers benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de eervolle onderscheiding bij de viering van zijn 40-jarig jubileum in Theater De Storm.

• Gemeenteraadsbesluiten van 25 en 27 juni 2019

28 juni 2019

De gemeenteraad van Winterswijk heeft in de openbare raadsvergadering van dinsdag 25 en donderdag 27 juni de volgende besluiten genomen.

• Onverwachte financiële opsteker voor Winterswijk

20 juni 2019

De gemeente Winterswijk krijgt in 2020 en latere jaren extra geld van het Rijk. Dat is een meevaller, die nog niet verwerkt is in de Kadernota die volgende week in de gemeenteraad wordt besproken. Het college komt bij de begroting in november van dit jaar met voorstellen voor de besteding van het extra geld.

• Gemeenteraadsbesluiten van 29 mei 2019

03 juni 2019

De gemeenteraad van Winterswijk heeft in de openbare raadsvergadering van woensdag 29 mei de volgende besluiten genomen.