Maart

• Eerste bijeenkomst met nieuwe inwoners

29 maart 2019

Vandaag was de eerste bijeenkomst met nieuwe inwoners in het gemeentekantoor. De gemeente organiseert deze ontmoeting voor al haar nieuwe inwoners.

• Winterswijkse bloemist Timmermans & Mulder krijgt predicaat Hofleverancier

31 maart 2019

Bloemist Timmermans & Mulder aan de Misterstraat in Winterswijk heeft het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ gekregen. Burgemeester Joris Bengevoord reikte het het Koninklijk Wapen en de oorkonde zondagmiddag uit aan eigenaar Dennis te Kortschot.

• Rondje historie - rond de (Jacobs)kerk

06 mei 2019

Dit jaar wordt de toren van de Jacobskerk grondig gerestaureerd. Deze week kreeg de voet van de toren - die vol in de steigers staat - een nieuwe look. De onderste delen van de steigers zijn opgeluisterd met een reeks infopanelen, deze panelen beschrijven en illustreren de geschiedenis van Winterswijk en van de Jacobskerk.

• Tevredenheid Winterswijkers over dienstverlening gemeente is gegroeid

13 maart 2019

De gemeente Winterswijk heeft in 2018 een burgerpeiling laten uitvoeren door onderzoeksbureau I&O Research. Uit het onderzoek blijkt dat Winterswijkers positief zijn over de gemeentelijke dienstverlening.

• Zilveren erepenning voor wethouder Ilse Saris bij afscheid

12 maart 2019

Ilse Saris (43) heeft bij haar afscheid als wethouder de zilveren erepenning van de gemeente Winterswijk ontvangen. Zij kreeg de gemeentelijke onderscheiding van burgemeester Joris Bengevoord tijdens haar afscheidsreceptie in Theater De Storm op dinsdag 12 maart.

• Aftrap educatieproject 'Steenhouwn, een steengoed vak' bij Jacobstoren

06 mei 2019

Op donderdag 14 maart 2019 beklimmen de leerlingen van de openbare basisschool Miste-Corle als eersten de steigers van de Jacobstoren. Dit is de school die aftrapt in het Educatieproject Steenhouw’n.

• Gemeenteraadsbesluiten van 27 en 28 februari 2019

01 maart 2019

De gemeenteraad van Winterswijk heeft in de openbare raadsvergaderingen van woensdag 27 en donderdag 28 februari de volgende besluiten genomen.