• Winterswijkers ervaren zorg en hulp Wmo en Jeugd als positief

11 september 2019

In opdracht van de Achterhoekse gemeenten heeft adviesbureau BMC een jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder inwoners die zorg en ondersteuning ontvangen bij de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en jeugdhulp. Uit het onderzoek blijkt dat inwoners van Winterswijk tevreden zijn over de kwaliteit van de dienstverlening en de effecten van de hulp.

• Gemeente Winterswijk sluit spoorwegovergang Vreehorstweg per direct na dodelijk ongeval

06 september 2019

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de onbeveiligde spoorwegovergang aan de Vreehorstweg per direct af te sluiten voor verkeer naar aanleiding van het tragische ongeval waarbij een inwoonster van Winterswijk donderdagavond om het leven kwam.