Bestemmingsplan Roerdinkweg 1, Winterswijk - Vastgesteld

Vastgesteld

De gemeenteraad van de gemeente Winterswijk heeft in de vergadering van 27 maart 2014 het bestemmingsplan Roerdinkweg 1, Winterswijk-Woold vastgesteld.

Doel

Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een groepsaccommodatie, berging en verkoopruimte van eigen vleespakketten, het voormalig varkenshuis/bedrijfswoning inrichten tot recreatieappartementen, de schoppe verbouwen tot multifunctioneel gebouw ten behoeve van vergaderingen, bijeenkomsten of voor het nuttigen van een drankje en/of maaltijd bereid met streekproducten en het realiseren van een nieuwe bedrijfswoning. Het plan is gelegen in het buitengebied van Winterswijk, in de buurtschap Woold.
Ter inzage

Het plan is digitaal te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BP1307BGROERDINKW1-VA01

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit is op donderdag 22 mei 2014 in werking getreden.