Reizen in de Achterhoek: ZOOV

Als u niet zelf of via het openbaar vervoer kunt reizen, kunt u gebruik maken van vervoer via ZOOV. ZOOV verzorgt Wmo-vervoer (voorheen regiotaxi), leerlingenvervoer en woon-werk vervoer. ZOOV is er voor elke reiziger.

Zoov logo

Reismogelijkheden

ZOOV is het aanvullend vervoersysteem in de Achterhoek. ZOOV is een initiatief van de Achterhoekse gemeenten, waaronder de gemeente Winterswijk. Er zijn verschillende manieren om te reizen met ZOOV:

ZOOV Op Maat

Als u een indicatie hebt voor sociaal recreatief Wmo-vervoer, reist u met ZOOV Op Maat tegen een goedkoper tarief. De gemeente bepaalt of u in aanmerking komt voor deze Wmo-indicatie.

ZOOV Werk

Als u van uw gemeente een indicatie hebt gekregen voor vervoer tussen uw woning en uw werklocatie, is de kans groot dat u met een taxi(bus) van ZOOV Werk reist.

ZOOV School

Leerlingen die via het leerlingenvervoer naar school gaan, reizen met ZOOV School.