Winterswijk gaat voor ‘Groen is gaon’

De gemeente Winterswijk sluit zich aan bij de campagne ‘Groen is goan’. Dit is een initiatief van Achterhoekverbindt.nl, een samenwerkingsverband van regionale bedrijven en instellingen. Via pictogrammen en andere afbeeldingen maken we de spelregels rondom de coronamaatregelen duidelijk aan bezoekers van het gemeentekantoor.

Want we vinden het belangrijk dat we op een verantwoorde en veilige manier met elkaar omgaan. Meer informatie is te vinden op de website www.groenisgaon.nl.

Burgemeester Bengevoord: “Ik vind het een prachtig initiatief, waarmee we in de Achterhoek zoveel mogelijk eenheid uitstralen. Met deze campagne maken we het voor de inwoner gemakkelijker de spelregels te volgen, waar je ook komt in de Achterhoek. Het doel van de campagne is een ieder houvast te geven, waardoor het nieuwe normaal gemakkelijker went en vertrouwen opnieuw kan ontstaan. Door ons aan te sluiten bij ‘Groen is goan’ hopen we als gemeente Winterswijk de inwoner te helpen in deze bijzondere tijd. We willen hen graag blijven stimuleren zich aan de maatregelen te houden, welke nog altijd nodig zijn om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.”

Covid handreiking

WachtplekLooprichtingHanden wassenAantal personen