Gemeentenieuws

Gemeentenieuws zoals dat ook te lezen is in het Achterhoek Nieuws

 • Vacature: Strategisch communicatieadviseur

  08 december 2021

  Voel jij je als een vis in het water binnen een (politiek) dynamische organisatie? Adviseer je graag op strategisch niveau en leg je makkelijk de verbinding tussen het bestuur en onze inwoners? Solliciteer dan nu en draag bij aan de ambities van de gemeente Winterswijk.

 • Gemeentenieuws 7 december 2021

  07 december 2021

  Met onder andere enquête en digitale inloopavond over klimaatadaptatie, online bijeenkomst Armoedevrij Winterswijk, terugblik op raadsvergadering, FC Winterswijk is een fijne werkplek voor cliënten Zozijn, Paarse Vrijdag op Gerrit Komrij College.

 • Gemeentenieuws 30 november 2021

  30 november 2021

  Met onder andere woningverbeterplan, parkeren in het centrum, cliënten ZoZijn trots op werken bij de bioscoop, zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen, NL Alert.

 • Vacature: Functioneel beheerder ruimtelijk domein

  26 november 2021

  Het ruimtelijk domein, ook wel de fysieke leefomgeving, is flink in beweging. De nieuwe Omgevingswet stelt hoge ambities op gebied van digitalisering en informatievoorziening. Tegelijkertijd stellen wij hoge ambities aan de dienstverlening. We staan voor dienstverlening met een glimlach. Help jij ons deze ambities te verwezenlijken? Solliciteer dan nu!

 • Vacature: Beleidsmedewerker klimaatadaptatie

  01 december 2021

  Wateroverlast, extreme droogte en langdurige perioden van hitte; dit soort weersextremen komen steeds vaker voor in ons land. Het is dan ook niet voor niets dat klimaatadaptatie volop in de maatschappelijke en politieke belangstelling staat. Volg je deze ontwikkelingen op de voet? En ben jij bereid nieuwe wegen in te slaan? Solliciteer dan nu!

 • Gemeentenieuws 23 november 2021

  23 november 2021

  Met onder andere kijk- en verkoopdag gevonden fietsen, vervanging laanbomen voor coulissenlandschap, oproep aan bedrijven om green leaf logo te gebruiken, algemene raadscommissie op 2 december, zorgverzekering voor inwoners met laag inkomen, vaccinatie corona zonder afspraak.

 • Gemeentenieuws 16 november 2021

  16 november 2021

  Met onder andere project Morgenzon, stappenplan woonvormen, boekje 'Zie mij' voor jonge mantelzorgers, voortgang project 75 jarigen, openbare raadsvergadering op 25 november, gevonden en verloren voorwerpen, melding openbare ruimte, NIX 18: ‘Niet roken en niet drinken onder de 18 jaar’

 • Gemeentenieuws 9 november 2021

  09 november 2021

  Met onder andere brief over extra coronamaatregelen door locoburgemeester Henk Jan Tannemaat, ervaringen van pleegouders, dag van de mantelzorg, politiek forum op 18 november, terugblik op raadsvergadering.

 • Vernieuwde stationsgebouw Winterswijk feestelijk geopend

  16 oktober 2021

  Het station in Winterswijk is misschien wel een van de mooiste stations van Nederland. Jarenlang stond het stationsgebouw leeg, totdat NS en ProRail het gebouw weer terugbrachten in zijn oude glorie. Winterswijkse ondernemers brengen het gebouw nu verder tot leven. Zaterdag 16 oktober werd het gebouw feestelijk geopend door wethouder Bert Frings, regiodirecteur ProRail Dorothé Wennekendonk en regiodirecteur NS Maarten Haverkamp.